USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кандидатка у президенти Франції заявила, що анексія Криму законна

3 Січня 2017 17:29
Кандидатка у президенти Франції Марін Ле Пен зробила скандальну заяву щодо Криму. З її слів, анексія Криму Росією «не була незаконною», інформує Тиждень.

До слова, нагадаємо, на думку експертів, у разі перемоги Марін Ле Пен на президентських виборах у Франції кінець "європейської мрії" неминучий.

У Службі безпеки України відреагували на таку заяву.

Кандидатка у президенти Франції від партії «Національний фронт» Марін Ле Пен заявила, що анексія Росією українського півострова Крим «не була незаконною», на противагу позиції, яку займає Європа і США. Про це йдеться в матеріалі Le Figaro, підготовленому агентством AFP.

«Я абсолютно не вірю в те, що там мала місце незаконна анексія: був проведений референдум, жителі Криму висловили бажання приєднатися до Росії», - сказала глава правої партії на каналі RMC і BFMTV.

«Крим, стратегічно важливий півострів у Чорному морі, був анексований Росією в березні 2014 роки після військового втручання, після якого був референдум про приєднання, викритий Києвом і країнами Заходу як незаконний», - йдеться в коментарі.

Крім того, Марін Ле Пен виступила за встановлення «стратегічних відносин» між Францією і Росією в рамках боротьби проти угруповання «Ісламська держава», передає Le Figaro.

У Службі безпеки України заявили, що за таку заяву Ле Пен можуть заборонити в'їзд в Україну.

Нагадаємо, французькі банки відмовилися фінансувати президентську кампанію Марін Ле Пен. Гроші в розмірі €6 млн на свою передвиборну кампанію вона візьме у фонді свого батька.

Раніше суд визнав банкрутом московський «Перший чесько-російський банк» (ПЧРБ), який кредитував французьку партію «Національний фронт» на чолі з Марін Ле Пен.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Кастрюлька Показати IP 3 Січня 2017 17:54
Це вже край! Не буду за неi голосувати!!!
дідо Показати IP 3 Січня 2017 17:54
Французька фашистка підтримує совєтського фашиста Путлєра.
Анонім Показати IP 3 Січня 2017 17:58
"Гроші в розмірі €6 млн на свою передвиборну кампанію вона візьме у фонді свого батька". - А батькові дала парашія
123 Показати IP 3 Січня 2017 18:02
Підвид "політична пр*ститутка звичайна"
корінний лучанин до 123 Показати IP 3 Січня 2017 21:08
Не можна так про свого президента.
123 Показати IP 3 Січня 2017 19:49
Небачить Україні Європи
Анонім Показати IP 4 Січня 2017 18:10
Le chemin de papa

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus