USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Путін заговорив про відновлення відносин з Україною

13 Вересня 2015 11:31
Російський президент в окупованому Криму заговорив про відновлення стосунків з Україною.

Так, російський президент Володимир Путін заявив про бажання відновити відносини з Україною в повномасштабному форматі. Про це пише ТСН

"Слава Богу, зараз вже пішло вугілля з Донбасу, наскільки мені стало відомо. Це означає, що і ми можемо розпочати поставки вугілля додатково. Думаю, що ми вирішимо і питання, пов'язані з поставками газу, і електроенергія від нас потрібна. Загалом, потрібно відновлювати відносини в повномасштабному форматі", - сказав Путін журналістам під час відвідування окупованого Севастополя, передає ТАСС.

Також російський президент додав, що "потрібно реабілітувати Донбас з соціально-економічної точки зору".

Нагадаємо, раніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Москва не є стороною, яка повинна виконувати Мінські угоди, а у мережах, своєю чергою, активно обговорюють те, що президент Росії отримав свій шмат України у вигляді Криму, та хоче завершити військові дії, утім, припускають українці, це вже невигідно українській владі, яка не дозволяє покінчити з війною та продовжує заробляти на цьому кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 11:54
відновлення стосунків з Україною... З простим російським народом можливі нормальні стосунки. Але з владою Росії найближчих 100 років не може бути і мови. Своїм внукам і правнукам буду розказувати про злочини української і російської влади проти простих людей !
Анонім до Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 12:28
Будь ласка, дай хоч один приклад злочину, повторюю - злочину, нинішньої російської влади проти простих людей.
Дончанин до Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 13:55
Итак, возразить против нечего, а само утверждение весьма не нравится скакавшим. Поэтому и активно минусуем.
упс до Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 14:12
а нападу на нас мало?чи може це"героїзм" і їм треба медальку дати?
Дончанин до упс Показати IP 13 Вересня 2015 16:17
А хто на вас напав? Коли будеш відповідати, то слухай Муженко, а не Порошенко. І ще. Хоч жоден снаряд у вас упав? А у нас вони сипляться. Так хто на кого напав? І хто на вас напав, коли загинули хлопці під Радою?
читачка до Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 09:08
Російський президент в окупованому Криму заговорив про відновлення стосунків з Україною - а де ж саме відео про сказане???
Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 12:15
Любопытно, как это так, признавать в статье то, что Украина покупает уголь у "сепаров", т.е. их финансирует?
упс до Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 14:10
це лиш бізнес,нічого особистого....
Анонім до упс Показати IP 13 Вересня 2015 16:20
Ну тоді чому у вас раз за разом ВАША місцева рада закликає - не купуй товар ворога! Проти кого вона при цьому воює (кого вона при цьому кусає)? Звісно, що не проти Росії.
Український народ Показати IP 13 Вересня 2015 12:59
Любопитному ... Ви, напевно, дуже раді такою ситуацією на Україні ... Це наша земля, держава, люди. Ми мусимо вистояти і вижити в такій складній ситуації, бо ми на своїй рідній землі. Ми не хочемо чужих територій . Ми не окупанти, а захисники своєї землі і дітей, рідних. Чужого нам нічого не потрібно !!! Добро і правда переможе !!! Декілька сотень років на Україну-неньку зазіхають, скубуть сусідні держави з 4-х сторін. Сіють розбрат між українцями всі кому не лінь. Ми завжди мусимо оборонятись. Як дістали всіх українців поляки, євреї, росіяни, американці , роми , грузини , вірмени, і т.д ... Весь криміналітет прилаштовується в Україні сотнями років . Дістали !!! Зробили пекло на Україні !
факт Показати IP 13 Вересня 2015 13:24
В російської влади усі кругом вороги сотнями років ...Читайте об'єктивну інформацію і своїми головами об'єктивно аналізуйте ситуації різні.
Ткачук М.В. Показати IP 13 Вересня 2015 13:45
" Російський президент Володимир Путін заявив про бажання відновити відносини з Україною в повномасштабному форматі." Це можливо тільки після повернення Криму , сплати всіх рахунків за збитки заподіяні нашій державі Росією ,після повернення в Україну наших бувших посадовців для осудження і офіційного міжнародного вибачення !!!
Зрадникам України Показати IP 13 Вересня 2015 13:48
Тим, хто стягом російським махав за 100 гривень... А українські жінки чоловіків чекають з війни. Тим, хто хотів ЛНР, ДНР в Україні... А зараз на Сході гинуть сини. Сидите, наче щурі, у своєму підвалі, коли брат із Росії встановлює «Град». Ті самі «бандери» Ваші зади захищають, І наші чоловіки теж «бандери-солдати»! Ідуть в домовинах зі Сходу «двохсоті»... Щодня Україна ховає синів. Гинуть за Вас палкі патріоти, Гинуть, бо Ви ж у Росію хотіли. Вилазьте із підвалу. Не йдете? Вам страшно вийти на вулиці зони АТО? Ви ж за 100 гривень стояли так відважно, Ніби не знали, що Путін ... ВИ продалися як пси, Ви продали свій народ. Ви продали матерів за паршиві 100 гривень. Ви собі ще в труну візьми триколор. От буде Росія – і будете щасливими !
Анонім до Зрадникам України Показати IP 13 Вересня 2015 16:26
А тим хто махає українским флагом за пів сотні гривен - як вам подобається те, що зараз гинуть люди і в Києві від рук тих, хто виводив вас махати цими стягами.
осбб Показати IP 13 Вересня 2015 14:47
путін ху ло
Любіть Україну !!! Показати IP 13 Вересня 2015 18:28
Ми на своїй рідній землі !!! Я люблю Україну, український народ, традиції народу поважаю і все цим сказано !!! Не брехливу, злодійську і бандитську владу люблю...
Село без сiльради Показати IP 13 Вересня 2015 20:59
Путiн сам хоч вiрить в те що каже?!риторичне запитання..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus