USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Путін сам розповів, про що домовлявся з Порошенком

3 Вересня 2014 16:23
Президент Росії Володимир Путін розповів про що він говорив з Президентом України Петром Порошенком під час телефонної бесіди.

З його слів, під час розмови вони обговорили план врегулювання ситуації в Україні, і уточнив, що цей план складається з 7 пунктів. Про це повідомляє «Радіо Свобода»

«Перше – це припинити активні наступальні операції Збройних сил, збройних формувань ополчення південно-сходу України на донецькому та луганському напрямках», – заявив Путін.

Він пояснив, що під час свого перельоту до Монголії він «накидав» свій план вирішення українського кризи.

«Друге – відвести збройні підрозділи силових структур України на відстань, що виключає можливість обстрілу населених пунктів артилерією та всіма видами систем залпового вогню», – сказав глава російської держави.

«Третє – передбачити здійснення повноцінного і об'єктивного міжнародного контролю за дотриманням умов припинення вогню та моніторингом обстановки, створюваної таким чином у зоні безпеки», – сказав Путін.

«Четверте – виключити застосування бойової авіації проти мирних громадян та населених пунктів у зоні конфлікту. Далі організувати обмін насильно утримуваних осіб за формулою всіх на всіх без жодних попередніх умов. Шосте – відкрити гуманітарні коридори для пересування біженців і доставки гуманітарних вантажів до міста та інші населені пункти Донбасу – Донецьку та Луганську області», – зазначив він.

«І, нарешті, сьоме – забезпечити можливість направлення в постраждалі населені пункти Донбасу ремонтних бригад для відновлення зруйнованих об'єктів соціальної та життєзабезпечувальної інфраструктури, надання допомоги їм», – сказав Путін.

Путін вважає, що остаточні домовленості між владою Києва та представниками південно-сходу України могли б бути досягнуті та закріплені під час запланованої зустрічі контактної групи 5 вересня поточного року.

Прес-служба Порошенка повідомила, що в телефонній розмові з Путіним досягнуто домовленості про «припинення вогню на Донбасі».

Президенти Росії і України Володимир Путін і Петро Порошенко не домовлялися про припинення вогню в Україні, оскільки Росія не є стороною конфлікту, заявив раніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

«Домовлятися про припинення вогню Росія не може фізично, оскільки не є стороною конфлікту»,– заявив Пєсков.

На фото: Володимир Путін (в центрі) під час візиту до Монголії, 3 вересня 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Дончанин Показати IP 3 Вересня 2014 16:43
Реализация этого плана АВТОМАТИЧЕСКИ ведет не только к выводу войск АТО с Новоросии, но и отвод их на расстояние минимум 100 км от границ Новороссии. Ибо на такое расстояние летят ракеты "точка У", используемые силами АТО при обстреле городов Новороссии.
увч до Дончанин Показати IP 3 Вересня 2014 17:09
если к Новороссии примкнут Запорожье и Одесса, укровойско, боюсь, придется отводить в Польшу по этим принципам :)))
свч до увч Показати IP 3 Вересня 2014 17:24
Одесса, кацап, никогда не примкнет ни к кому. Одесса - это Украина и так это останется. Все малейшие попытки изменить статус кво будут тут же пресечены. А Запорожье - не смеши курей, путинское отродье, - украинские казаки как раз родом оттуда.
увч до свч Показати IP 3 Вересня 2014 17:37
коментар було видалено
Дончанин до свч Показати IP 3 Вересня 2014 21:25
"Все малейшие попытки изменить статус кво будут тут же пресечены" - Кем?
Церковна миша до Дончанин Показати IP 3 Вересня 2014 20:43
А що це таке за Новоросія, і хто погодив її межі?
Дончанин до Церковна миша Показати IP 3 Вересня 2014 21:21
коментар було видалено
ввв Показати IP 3 Вересня 2014 16:45
в ж*** собі зусунь свою новорусію мудак
Дончанин до ввв Показати IP 3 Вересня 2014 16:56
коментар було видалено
увч Показати IP 3 Вересня 2014 17:05
Президенти Росії і України Володимир Путін і Петро Порошенко не домовлялися про припинення вогню в Україні, оскільки Росія не є стороною конфлікту, заявив раніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. «Домовлятися про припинення вогню Росія не може фізично, оскільки не є стороною конфлікту»,– заявив Пєсков._____Странно, я сегодня об этом писал в комменте-удалили. Теперь сами пишут. Чудеса!
акм Показати IP 3 Вересня 2014 17:20
Странно Чудеса.КОгда москалик приезжает на Западную Украину,кушает нормальную еду.Матюкает Путина а потом после того как поевши РЕПУ из под Пензы.Постоянно переживает за Навкарассию.Это Чудеса!!
Дончанин до акм Показати IP 3 Вересня 2014 21:30
Сколько ребят из нормально обеспеченной Волыни помчалось кушать российскую репу и жить в нищете?
для дончанина Показати IP 3 Вересня 2014 17:26
Путин назвал их унизительно новороссия , а они и радуются - это же что-то неполноценное , людям стыдно говорить . Неужели на Донбассе примут это унизительное название , уж лучше б назвали новопутинск или новокабаевск . Новоросийская губерния не новороссия - у Путина как обычно туго со знанием истории , видать еще в школе начал работать на КГБ , а эти будучи студентами получали отметки автоматом , а теперь весь мир тоже держат на автомате - КГБ не умирает , они только убивают.
Дончанин до для дончанина Показати IP 3 Вересня 2014 19:26
коментар було видалено
Анонім до для дончанина Показати IP 3 Вересня 2014 19:50
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 3 Вересня 2014 19:35
Путін абсолютно підступна особа, жодному слову якого не можна вірити. Остання його демагогія пов’язана з наступним засіданням НАТО при участі Порошенка, щоб пом’якшити рішення щодо агресора і підпалювача нової світової війни
Дончанин до Лучанин Показати IP 3 Вересня 2014 21:24
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus