USD 39.76 40.10
  • USD 39.76 40.10
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.85 10.00

Путін знав, що вторгнення в Україну вб'є російську економіку, – Financial Times

16 Грудня 2022 15:55
Перед повномасштабним російським вторгненням в Україну глава російського «Сбербанку» Герман Греф і голова ЦБ РФ Ельвіра Набіулліна намагалися зупинити президента країни-агресора і запобігти війні заради порятунку російської економіки.

Як йдеться в матеріалі Financial Times, за місяць до вторгнення довірені особи Путіна попереджали його про можливі наслідки західних санкцій, передає УНІАН.

Греф підготував для Путіна презентацію на 39 сторінок, в якій попереджав його про катастрофічні наслідки вторгнення в Україну.

Читати ще: Путін використовує два важелі, щоб змусити Україну піти на поступки, – ISW

Глава ЦБ РФ Ельвіра Набіулліна також висловлювала думку, що російська економіка в разі війни опиниться під загрозою. Однак, як йдеться в матеріалі, ніхто так і не зміг переконати Путін в тому, що напад на Україну – фатальна помилка і для нього особисто, і загалом для всієї Росії.

«Вони були досить сміливі, щоб попросити про зустріч, але вони не змогли донести свій меседж», – йдеться в матеріалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 17 Грудня 2022 05:34
що якісь аргументи бункерному діду, якщо він хоче з собою в могилу потягнути весь світ ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus