USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Вони хочуть зруйнувати Одесу, але побачать дно моря, бо вони – дно, – Зеленський про російських окупантів

3 Березня 2022 11:16
Володимир Зеленський зранку 3 березня записав відеозвернення до українців. Він назвав війну, яку Росія розпочала в Україні, вірусом, на який страждає Кремль.

«2 роки тому в Україну було зафіксовано перший випадок боротьби з COVID-19. Перші тижні боротьби були складними. Але ми вистояли. Рівно тиждень тому атакував інший вірус, інша хвороба, і ті, хто страждає на анексію чужих земель. Тиждень тому Росія вторглась в Україну. Гострий припадок агресії, манія величі, – і, як наслідок, ракетні комплекси, реактивна артилерія, танки, як саранча. Перші дні війни були дуже складними, але ми вистояли і далі стоїмо. Усі наші лінії збережені», – заявив президент.

За словами Зеленського, Київ, Херсон, Ізюм й усі інші міста, по яким били окупанти з повітря, нічого не віддали ворогу.

Суми, Миколаїв та Одеса також тримають оборону, додав він.

«Вони хочуть зруйнувати нашу Одесу, але побачать дно Чорного моря, бо вони – дно», – різко висловився президент про окупантів.

«Нас стільки разів хотіли знищити. Не змогли. Ми пройшли стільки всього! І якщо хтось думає, що, подолавши все це, українці злякаються, зламаються або здадуться, – він не знає нічого про Україну. І йому нічого робити в Україні», – додав глава держави.

Президент також звернувся до росіян, щоб ті вчили слова «репарації» та «контрибуція».

«Ви відшкодуєте все, що зробили проти нашої країни, проти кожного українця в повному обсязі, а тих, хто загинув – ми не забудемо», - наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людмила Показати IP 3 Березня 2022 13:28
Покидьки кацапи ,нюхайте наші квіти з коренів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus