USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Питання ринків для луцьких депутатів – №1

23 Грудня 2008 10:00
Депутати Луцької міськради ставитимуть вимогу, аби питання надання земельних ділянок під Центральним та Завокзальним ринками в користування КП «АвтоПаркСервіс» йшло під номером 1 порядку денного сесії міськради. Про це «Волинським Новинам» 23 грудня розповіли лідер фракції «НУ» Андрій Козюра та представник УНП Анатолій Бубенщиков.
За деякою інформацією, це питання стоїть у порядку денному сесії під номером 34.
Довідково:
Підприємці, які торгують на Завокзальному та Центральному ринках Луцька, розгорнули чисельний мітинг під стінами міськради,  протестуючи проти надання земельних ділянок на обох торговищах «АвтоПаркСервісу». Власне, під стінами міськради зібралася приблизно тисяча протестувальників, які тримають у руках транспоранти з вимогами продовжити оренду «Облспоживспілці».
Як стало відомо раніше, більшість політичних сил, представлених у Луцькій міськраді, висловлюються проти надання земельних ділянок під Центральним і Завокзальним ринками в користування комунальному підприємству «АвтоПаркСервіс».
Зокрема категорично проти цього варіанту виступає депутатська група ПРП, – запевнив голова облосередку політичної сили Олександр Мартинюк. Він зазначив, що з цього приводу пеерпісти ще вчора розповсюдили заяву, в якій відображена їх позиція.
Лідер фракції «НУ» в міськраді Андрій Козюра заявив, що помаранчеві вивчили це питання і, зрештою, голосуватимуть також проти.
Депутати-соціалісти, як розповів представник СПУ Микола Нікітюк, не мають бажання розривати договір оренди, який наразі укладений із «Облспоживспілкою».
Немає єдності, приміром, у фракції УНП. За словами депутата Анатолія Бубенщикова, фракція вирішила голосувати проти надання земельної ділянки в користування комунальному підприємству. Однак, очевидно, один із депутатів піде проти рішення фракції, підтримавши позицію мерії, – зізнався пан Бубенщиков.
Натомість найчисленніша фракція – БЮТ – ще не визначилася із власною позицією. Тому засідання фракції з цього приводу розпочалося сьогодні, 23 грудня, на 09.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus