USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Пивоваров на концерті в Луцьку вступив у конфлікт з глядачем. Відео

24 Липня 2023 14:25
Днями Артем Пивоваров дав сольний концерт у Луцьку, під час якого сталася неприємна ситуація. Один із глядачів весь час показував великий палець вниз, тим самим даючи зрозуміти, що йому не подобається творчість артиста.

Про це пише УНІАН.

Під час концерту 21 липня у Луцькому замку знаменитість не зміг стримати своїх емоцій і почав конфліктувати з чоловіком. Спочатку він попросив глядача вийти на сцену і спробувати виступити замість нього, а коли той відмовився, Пивоваров почав на нього тиснути.

«Іди сюди. Давай іди сюди. Ти весь концерт показуєш ось так (палець вниз, – ред.). Давай, іди сюди, на сцену, будь ласка. Давай. Чого? Сміливіше. Чи ти не про сміливість? Або це нібито «клас» тільки в іншу сторону? А, я просто не розумію. Вибач, друже, я не зрозумів», – звернувся до глядача Пивоваров.

Після цієї розмови артист продовжив свій виступ.Артем Пивоваров – відомий український співак. Він випустив кілька хітів, які розірвали всі чарти – «Дежавю», «Моя ніч», «Рандеву» та інші. На початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну він запустив проект з українськими знаменитостями, в рамках якого поклав вірші відомих поетів на музику і виконав їх разом з Настею Каменських, Надею Дорофєєвою, Олею Поляковою та іншими.

За півтора року Пивоваров став зіркою номер 1 в Україні. Відомо, що він стане тренером нового сезону шоу «Голос країни».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Іван Показати IP 24 Липня 2023 15:33
А хто цей г.ндон з пальцем? Місцевий, чи перелітний? Невже присутні не могли йому показати, хто є хто? перевились чоловіки, здрібніли...
Манатік до Іван Показати IP 25 Липня 2023 12:05
Це був я
Джек до Іван Показати IP 25 Липня 2023 18:03
Хтось би дав йому по …лу і ти б писав-чоловік має свою думку,чому битись.в бахмут всіх.зараз як не зробиш-не правильно
Петро Показати IP 24 Липня 2023 15:39
До Івана. А хто цей Пивоваров ? Якщо мені не сподобається його пісні я також міг би показати палець донизу. Тим більше, поведінка співака показала що він є нікчемний півник з дуже ранимою психікою
Петро до Петро Показати IP 24 Липня 2023 18:31
А чому ж ти не показав йому палець донизу? Ти спеціаліст з питань етики естрадних артистів? Я суджу про твою внутрішню культуру з цих двох рядків, які ти нацарапав. Тут 6 елементарних граматичних помилок. А "ранимий" на українській мові звучить "вразливий". Рівень твоєї "культури" може дозволити тобі не лише показати палець, а й розстібнути штани і показати щось інше.
Джек до Петро Показати IP 25 Липня 2023 18:01
То ЯКОГО ХХХХХ ТИ ПІШОВ ЙОГО СЛУХАТИ?????
Пупкін до петра Показати IP 24 Липня 2023 15:56
Якщо не подобається то не іди на концерт, або вийди, а стояти і блазнювати,то інше, напевно якби ти шось робив, а стояв би один долбень і обсипав твою роботу, то може і по мордасам отримав, би, мені пивоваров не подобається я і не ходив!
Мешканець до Пупкін до петра Показати IP 25 Липня 2023 08:48
Це нічого, що він гроші заплатив і він повинен струнко стояти?
Плямкін до Пупкіна Показати IP 24 Липня 2023 16:36
Простий спосіб донести до цього співака думку про його творчість. Реакція психіки демонструє наявність внутрішніх проблем. *Собака гавкає караван йде* не для Пивоварюка, рівень сокола відсутній, рівень плазня дещо ближче.
Анонім до Плямкін до Пупкіна Показати IP 25 Липня 2023 12:07
сокол - це тіпа Монатік і Потап?
Анонім Показати IP 25 Липня 2023 14:55
Пивоваров став зіркою номер 1 в Україні??? Це хто так нафантазував?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus