USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Рабан написав заяву про звільнення

18 Червня 2012 10:39
Директор Державного історико-культурного заповідника у Луцьку Тарас Рабан написав заяву про звільнення. Напередодні проти посадовця порушили дві кримінальні справи.

Про це йшлося 18 червня під час оперативної наради у облдержадміністрації.

Губернатор Волині Борис Клімчук поцікавився у свого заступника Олександра Курилюка, як справи із директором історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тарасом Рабаном. Так, стало відомо, що він уже написав заяву про звільнення. Мовляв, нині це питання узгоджується.

«Працюйте. Постарайтесь швидше», - звернувся Клімчук до заступника.

Нагадаємо, напередодні проти Рабана порушили дві кримінальні справи, де він фігурує як директор історико-культурного заповідника. Він уже встиг «засвітитися» у справі щодо резонансного випадку, коли з мурів Луцького замку впала дівчина. Його звинувачували за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). Згодом – за фактом зловживання владою та службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Сам Показати IP 18 Червня 2012 10:57
І хто тепер очолить заповідник?
Читач Показати IP 18 Червня 2012 11:36
Яка різниця між Рабаном і Януковичем?
Семен Показати IP 18 Червня 2012 12:02
Оце "постарайтесь швидше" свідчить лише про заказуху відносно Рабана. Та завдяки йому НАШ ЗАМОК війшов в один з семи чудес України... Зараз поставлять якогось х.., який той замок собі на баню розбере!
Лучанка до Семен Показати IP 18 Червня 2012 12:54
Не на баню, а на те,щоб пану Б. Клімчуку і М. Романюку було добре зробити меншою територію старого міста, це ж не заповідник для людей, це просто так, мало Корони Вітовта,жаба давить людей, розумієте?:) Ще треба щось збудувати,ще,ще,ще і ще!!! Де ж так? ПОКИ ЯНІКОВИЧ У ВЛАДІ,ТО ВСЕ ЗАРАЗ НЕ МОЖЛИВЕ-СТАЛО МОЖЛИВИМ,А ЧИМ ЮЩЕНКО ЗА НЬОГО КРАЩИЙ?ХОЧ БИ РАЗ ВИЙШОВ ДО КАМЕР З ПРОТЕСТОМ,А ТАК ВІН НА ФУТБОЛ ХОДИТЬ З ТИМИ ХТО ЙОГО ТРУЇВ!!! ПОЗОРИЩЕ!!! ОЦЕ ТАК ДА, ВСІХ ГНАТИ З ВЛАДИ,ВСІХ!НЕ ВЖЕ МИ ТАК НЕ МОЖЕМО? НЕ ВЖЕ ТАКІ СЛАБКІ ЇМ ЩЕ ГІРШЕ 2004Р. ЗРОБИТИ? АЛЕ ВЖЕ З НОВИМИ ЛЮДЬМИ,НЕ З ТАКИМИ, З НОВИМИ!!!
ss6669 до Лучанка Показати IP 18 Червня 2012 20:33
Я безпомилково по істерично-капслочному стилю відразу відгадую чий це допис, не дивлячись на ім'я автора )) Шановна, не ганьбіть лучанок, змініть нік з Лучанка на Істеричка.
Олександр Показати IP 18 Червня 2012 12:58
А що це за звання "сім чудес України"? Наскільки я пам'ятаю, було організовано голосування людей в інтернеті. Я й сам голосував. Так, вдало проведено піар-компанію - на Волині знали, де і як проголосувати за Замок. Так що все це - відносне. А так - наш замок і без того неофіційного звання - чудо України. І хвалити Рабана саме за це - безглуздо.
Точно Показати IP 18 Червня 2012 13:32
Смішно вважати що замок чимось завдячує Рабану. А от те що на території заповідника працював столярний цех і бар для луцької золотої молоді - це факт!!! І перестаньте патякати, що там цих двох закладів не було. Та про це всім добре відомо
Лучанці Показати IP 18 Червня 2012 14:27
Ви така наївна!Невже ви думаєте, що директор постраждав за "праве діло" - відстоював землі заповідника від зажерливої влади? Та не смішіть, всі вони там з однієї зграї і просто щось між собою не поділили.
адвокат Показати IP 18 Червня 2012 15:55
Рабан зробив в житті одну добру справу - написав заяву, бо вже давно пахне смаженим. Як для типу таких людей - вчинок мужній і неординарний.
Побачите Показати IP 18 Червня 2012 16:25
Скоро замок приватузують, під яким небудь поводом.
адвокату Показати IP 18 Червня 2012 16:48
Ви це серйозно чи "приколюєтесь" про мужність та неординарність? Та все-рівно звільнили б під тим чи іншим приводом, то мабуть краще було самому.
охоронець спадщини Показати IP 18 Червня 2012 18:14
Нехай би власкор "Урядового карєра" публічно вибачився перед громадськістю і колегами за брехливі похвали Рабана. І, взагалі, за те, що він звик від імені усіх журналістів цілувати владу в зад.
Чуйна Показати IP 18 Червня 2012 18:21
От і здійснилася багаторічна мрія Ігора Левчука))
дерибанщик Показати IP 18 Червня 2012 18:45
Хвала Борису Петровичу за підхід до такого кадра. Якщо він не захоче, щоб в заповіднику дерибанили землю, щоб там не будували склади і лазні мартиняки і павлюки, то буде клопотати перед Мінкультури, щоб призначити директором Ігоря Левчука. Це справді, борець проти Рабана. Культурна людина, грамотна, історик. На передачі по "Аверсу" Рабан виглядав проти нього в плані інтелекту, як моська перед слоном.
теор Показати IP 19 Червня 2012 02:04
Рабан хабарник крупний.Все що набудовано та вирито було проплачено йому та через нього чиновникам які його кришували.Їх всіх видно в Інеті та репортажі показаному Аверсом де голі дівочі дупи.Справа за прокуратурою
vf Показати IP 19 Червня 2012 09:11
Кажуть що левчук не хоче. Критикувати легше.
Очевидець Показати IP 21 Червня 2012 15:35
Будинок моєї бабусь стоїть біля замку. Все дитинство ми з друзями лазили по руїнах замку. Перш ніж замок набув нинішнього виду, Рабану прийшлося попрацювати. Зважаючи на мізерну заробітну платню та фінансування, він зробив багато. Так що не можу сказати, що Рабан непричетний до перемоги в «7 чудес України». Програма по «Аверсу» провальна, команда Левчука виглядала непідготованою, лозунги і звинувачення. Взагалі маю сумніви що до інтелекту Левчука та його друзів. Левчук вміє лише патякати і обливати брудом. Якщо комусь потрібен «чорний піарник» - це до нього. А працювати практично і брати на себе відповідальність він не навчений. А той «зйомщик», що заглядав з камерою під сукні дівчат-моделей, що демонстрували одяг, а потім виклав відео в Інтернет – скотина.
чуйній Показати IP 22 Червня 2012 20:37
А тепер побачимо що нешановний Левчук заспіває коли знімуть стару історичну бруківку, обмежать територію заповідника...Я з нетерпінням чекатиму оператиної та чесної(((((( критики роботи новопризначеного директора! І ще:хто згадав МУЗЕЙ-АПТЕКУ,МУЗЕЙ ДЗВОНІВ, велику кількість художніх виставок та інших мистецьких заходів де були прсутні дуже шановані люди-науковці ,священники, діячі науки?! Шкода ,що у нас коротка память,і чи то від заздрості ,чи то від злорадства, а може на догоду хазяям ,ми ладні втоптати людину в бруд...Адже виступають і пишуть коменти ті хто не зовсім в темі але отримавши завдання сказали--ЄСТЬ!
невір Показати IP 23 Червня 2012 22:46
Левчук, може, й хоче, але знає, що йому нічого не світить, якщо к...чук так підганяє з результатом.
Vf Показати IP 25 Червня 2012 18:42
...а те що Левчук звичайний п...р Вас не хвилює? Оце насмішили - інтелігентом назвали і культурним...
x Показати IP 26 Червня 2012 11:23
Всі ви п...ри,поводитесь як павуки в банці, тьфу!
Нечуй Показати IP 10 Липня 2012 12:04
В нашій країні все дуже просто - якщо людину починають таскати по судам та змушують звільнятися - значить комусь або не заплатив, або хтось могутній із можновладців хоче щось зробити. Працю Рабана знаю змалечку, жив недалеко від замку. Не знаю жодного місця де б проходило стільки виставок, усіляких заходів. Те що левчук - невдаха і злидар - видно по його статтям. Тільки таки як він будуть заказно поливати брудом не маючи жодних фактів за спиною. А те що замок став одним із чудес України - заслуга команди замку, яка працювала для того, щоб замок став кращим. Недостатньо мати стару будівлю, щоб вона стала дивом країни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus