USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Рада розглядає відставку генпрокурора Рябошапки. Наживо

5 Березня 2020 18:40
Верховна Рада України розглядає питання щодо відставки генерального прокурора Руслана Рябошапки.

2 березня на засіданні Погоджувальної ради перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко розкритикував роботу Офісу генерального прокурора та НАБУ. 3 березня у Верховній Раді було зареєстровано проект постанови про висловлення недовіри генпрокурору.
Ініціаторами документи є низка депутатів від «Слуги народу», «Опозиційної платформи - За життя» та один позафракційний. Від «Слуги народу», зокрема, це Олександр Дубінський та Максим Бужанський. Депутати вважають, що «існують всі підстави стверджувати про низьку ефективність виконання Русланом Рябошапкою обов’язків генерального прокурора та, як наслідок, його невідповідність займаній посаді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 5 Березня 2020 19:11
Европейскую солидарность бомбит не по-детски сейчас в Раде. Все понимают, что Рябошапка нихрена не сделал, чтоб Порошенко сидел. В ход уже пошли какие-то статьи из Нью-Йорк Таймс, в которых просят не сажат Петра Алексеевича. Осталось теперь Ирине Геращенко расплакаться или упасть в обморок, чтоб отложить отставку Рябошапки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus