USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Рада ледве не підсунула Луцькому міському голові аукціонну свиню

22 Жовтня 2008 11:27
Великий спротив у депутатів Луцької міськради викликала пропозиція продати з аукціону колишнє приміщення департаменту соцполітики мерії на вулиці Крилова. Про це 22 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як пояснив міський голова, стартова ціна приміщення у самісінькому центрі Луцька площею 1,7 тисячі квадратних метрів – 11 мільйонів гривень. Це потрібно для стабілізації бюджету, – зазначив Богдан Шиба.
Натомість категорично проти продажу приміщення виступив представник фракції БЮТ Олександр Пилипович. Він дорікнув, що наразі знищені перекриття у будинку. На його думку, для чого було починати ремонт, щоб понищити перекриття, спершу треба було зробити експертизу, чи підлягає приміщення ремонту.
Між Олександром Пилиповичем та Богданом Шибою виникла перепалка, адже пан Пилипович зазначив, що тут ситуація йому нагадує приватизацію 90-х років. Тобто спершу підприємство доводиться до банкрутства, а тоді продається. На думку пана Пилиповича, доцільніше спочатку будинок реконструювати.
Як зазначив депутат із фракції БЮТ Василь Гриб, вчора комісія виїжджала на місце і з’ясувала, що це приміщення відремонтувати неможливо. Окрім того, цікаву пропозицію висловив лідер фракції БЮТ – відремонтувати споруду, а тоді «відбивати» витрачені гроші на оренді.
Перед голосуванням голова фракції «НУ» Андрій Козюра попросив 2-хвилинну перерву для визначення позиції фракції. «Але фракція прийме таке рішення, як треба?» – жартома під регіт решти депутатів поцікавився міський голова.
Очевидно, нашоукраїнці прийняли таке рішення, «як треба», бо за продаж будинку з аукціону проголосували 26 депутатів.
Наступне приміщення на вулиці Дубнівській загальною площею депутати також вирішили продати зі стартовою ціною у 9 мільйонів гривень. Але тут вдалося його, щоправда без дискусії, проголосувати лише з другої спроби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2008 13:13
А що будуть продавати депутати міськради наступного скликання для стабілізації бюджету? Усе більше переконуюсь, що луцькі обранці працюють проти громади міста. Допродують останні кв.м., а після них -хоч потоп? А нам же тут жити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus