USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Радари на українські дороги поки не повертатимуть

28 Липня 2018 15:19
Найближчим часом радари, що фіксують швидкість, на українські дороги не повертатимуться, хоча й було багато дискусій щодо цього питання у суспільстві. Натомість у серпні буде проведено спільну нараду та розроблено єдиний пакет рішень, який згодом представлять Кабінету міністрів.

Таку заяву зробив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає УНІАН.

За його словами, уряд України поки що не розглядає запровадження ручної фіксації швидкості на автодорогах країни.

"Не буде. Це не розглядається зараз. Я розумію, що було багато дискусій у громадському середовищі. Ми вирішили не торпедувати це питання. Можливо, це й правильно", – пояснив чиновник.

Як підкреслив Омелян, у серпні буде проведено спільну нараду та розроблено єдиний пакет рішень, який згодом представлять Кабінету міністрів.

Нагадаємо, після масштабних смертельних ДТП на Житомирщині та Миколаївщині Володимир Омелян заявляв, що Верховна Рада повинна проголосувати за закон про автоматичну фіксацію порушень ПДР. За його словами, з 27 липня на українські дороги мав повернутися швидкісний контроль, який би здійснювався у ручному режимі, тобто так звані радари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вах Показати IP 28 Липня 2018 15:30
Хоть якісь позитивні новини!
лучанин до Вах Показати IP 28 Липня 2018 15:47
І що доброго? Що замість 50 км/год в населеному пункті літають 120-150. То це тобре, що нема ніякого впливу на гонщиків-вбивць???!!!
11 Показати IP 28 Липня 2018 15:34
450 дибілів це не суспільство що ви друкуєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus