USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Радіо БіБіСі: Через візит Ющенка Ківерцівський район нашпигований міліцією

9 Липня 2009 10:12
Як стало відомо із компетентного джерела у правоохоронних органах, главу держави під час його візиту до Ківерцівського району на Волині охоронятиме значна кількість працівників міліції. Про це повідомляють «Волинські Новини». 
Станом на 10.00 лише на відтинку шляху від Цуманського перехрестя до Цумані (а це менше, ніж сім кілометрів) зосереджено чимало правоохоронців. За свідченням джерела, міліціонери стоять на кожному перехресті чи повороті. На видних місцях зайняли пости приблизно три десятки працівників МВС, окрім того, вздовж шляху зосередилися сім міліцейських автівок – «ланос», «тойота», дві «дев’ятки», «пасат» та інші.
Нагадаємо, що в рамках візиту на Волинь Ющенко селі Карпилівка Ківерцівського району Волинської області вручить ключі від новозбудованих будинків восьми багатодітним родинам у рамках спільного проекту влади і бізнесу «Зігрій любов'ю дитину».
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus