USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Радіо БіБіСі: Кропива з луцькою мерією судитиметься на Покрову

13 Жовтня 2008 17:32
Як стало відомо «Волинським Новинам» поінформованих джерел, наближених до Луцької міської ради, завтра, 14 жовтня, Верховний Суд розгляне спір поміж ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» та луцькою мерією. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Джерело повідомило, що позов ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» до Луцької міськради  про визнання недійсним рішення внесено до переліку справ, призначених до  розгляду за винятковими обставинами Судовою палатою в  адміністративних справах Верховного Суду України.
Судове засідання відбудеться завтра, 14 жовтня, об 11.00. За даними джерела, третьою стороною у справі № 21-2251 во 07 виступає ДКП «Луцьктепло».
Справа слухається в порядку письмового провадження.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus