USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радіо БіБіСі: Місячник боротьби тютюнопалінням – не для депутатів Луцькради

13 Травня 2009 13:36
Поблизу входу до приміщення Луцької міської ради розмістили агітплакат з інформацією про Місячник боротьби з тютюнопалінням, – повідомляють «Волинські Новини».
 
І все ж на деяких депутатів Луцької міськради агітпродукція не подіяла. Перед початком сьогоднішньої сесії Луцькради на східцях за кілька метрів від плакату обранці курили цигарки. Серед тих, хто «відзначились» на цьому поприщі, – лідер фракції, голова постійної комісії та інші депутати міськради.
 
Довідково:
 
З 1 по 31 травня у Луцьку оголошено місячник боротьби з тютюнопалінням. Він проходитиме відповідно до Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення» та рішення міської ради «Про впорядкування вживання тютюнових виробів на території м. Луцька». Місячник оголошено з метою забезпечення захисту людей від шкідливого впливу тютюнового диму на робочих і в громадських місцях та у зв’язку з проведенням 31 травня Міжнародного дня боротьби з тютюнопалінням.
 
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 13 Травня 2009 13:56
Просте пояснення такої зневаги - депутати міської ради просто не вміють читати - такого зборища тупих неграмотних хамів, як у цьому скликанні, Луцьк ніколи не бачив! :-(
Анонім Показати IP 13 Травня 2009 17:11
Никто никому не мешает идти в депутаты.Милости просим в следующий созыв
Анонім Показати IP 13 Травня 2009 18:42
Жаль, що лиця курця не видно. Якщо не помиляюсь, це власною персоною головний "вартовий громади". Від місячника, напевне, вартує на східцях....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus