USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радіо БіБіСі: Сесія Луцької міськради не обійшлася без шампанського. ФОТО

29 Грудня 2008 17:51
Як стало відомо з поінформованого джерела, луцькі депутати сьогодні, 29 грудня, розпочали святкування Нового року. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Після закінчення однієї із найтриваліших сесій Луцької міськради (три пленарних засідань) у холі сесійної зали для депутатів накрили святковий стіл із обов’язковим атрибутом новорічного святкування – шампанським.
Із вітальним тостом виступив Луцький міський голова Богдан Шиба. У коментарі він розповів, що святкуватиме Новий рік удома, в родинному колі.
Також у домашній атмосфері зустрінуть 2009-й Юрій Довгун («Наша Україна»), Світлана Бахолдіна (Партія регіонів) та Анатолій Бубенщиков (УНП).
Олександр Пилипович із фракції БЮТ святкуватиме Новий рік у Луцьку, однак піде в гості. Натомість лідер ПРП Олександр Мартинюк, найімовірніше, зустрічатиме Новий рік у Львові.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Депутат Показати IP 29 Грудня 2008 18:33
ми не зустрічали Новий Рік, а проводжали старий!!!
Анонім Показати IP 29 Грудня 2008 18:57
А чого Мартинюк поїде до Львова?))
Трєзвєннік Показати IP 29 Грудня 2008 20:19
Хтось каже, а де ж тут гуманізм... А люди хворіють на алкоголізм... Бокал за бокалом... У руки беруть... І п'ють-п'ють-п'ють-п'ють...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus