USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Радіо БіБіСі: У волинських регіоналів завершується переформатування керівництва

9 Вересня 2008 09:31
Цікавою є ситуація у волинських регіоналів після червневої звітно-виборчої конференції, якій теж передували досить неоднозначні події. Про це 9 вересня інформують «Волинські Новини».
Від джерел, які мають стосунок до обласної організації ПР, стало відомо, що, відчуваючи настрої в міських, районних організаціях перед конференцією, можливість суттєвої критики на адресу Анатолія Горбатюка та висунення альтернативної кандидатури на посаду керівника обласної організації партії, апарат обласного відділення за вказівкою свого керівника «пішов на фальсифікацію рішення ради про норму представництва, збільшивши кількість делегатів конференції з 75 до 82». У результаті тиску на керівників окремих місцевих організацій на їхніх конференціях було обрано поза встановленою радою квотою 7 делегатів – працівників апарату обласного відділення.  Та, попри такі зусилля, Анатолій Горбатюк вибори програв. Щоправда, до проведення другого етапу конференції він ще залишається керівником організації.
 
З поінформованих джерел в оточенні колишнього керівника регіоналів стало відомо, що у більшості Олександра Башкаленка підтримали делегати 14 міських і районних організацій, тоді як Анатолій Горбатюк здобув підтримку делегатів 6 місцевих організацій, серед яких 10 делегатів з апарату обласної організації та 14 делегатів  від Луцької районної організації, де керівником є Борис Горбатюк, рідний брат Анатолія Горбатюка.
 
Після звітно-виборчої конференції, стверджуть інформатори, Анатолій Горбатюк розгорнув боротьбу за своє збереження на посаді голови організації, вибравши не дуже коректні методи. Це дало свої результати. Як повідомило джерело в апараті обласної організації, колишній керівник зумів за два місяці налаштувати проти себе переважну частину керівників місцевих та первинних організацій. Крім того, у нього  з’явилися і проблеми іншого характеру, діяльністю керованого ним фонду «Регіональний лідер» зацікавилися компетентні органи. Наразі прокуратурою здійснюється перевірка фінансово-господарської діяльності обласної організації.
 
Увесь цей час Анатолій Горбатюк уникає прямого діалогу на засіданні Ради обласної організації, сюди він делегує лише працівників апарату і забороняє брати участь у засіданнях своїм заступникам Петру Проню й Віктору Ковальчуку.
 
За інформацією джерела, на черговому засіданні Ради обласної організації Партії регіонів, яке відбулося 3 вересня, було ухвалено кілька важливих рішень, зокрема щодо відкликання від виконання повноважень усіх заступників голови обласної організації, членів виконкому та проведення другого етапу звітно-виборчої конференції обласної організації Партії регіонів 27 вересня 2008 року.
Тож у волинських регіоналів завершується процес переформатування керівництва організації, залишилось почекати до закінчення вересня, коли відбудеться другий етап звітно-виборної конференції.
Інформація радіо «Баба бабі сказала»  може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Ригіонал Показати IP 9 Вересня 2008 09:46
Та почитайте "Волинь регіон" №32 від 30 серпня 2008 року. Там пишеться, що Горбатюк виключив з партії за нелояльність до себе голову Рожищенської парторганізації Горбача С.В., голову Старовижівської парторганізації Курилюка О.І., молодіжного лідера Мельника А.А. і т. д. Так що у регіоналів зараз весело!
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 09:49
Найостанніша інформація від регіоналів: Башкаленко переходить в Єдиний Центр!
Антикривович Показати IP 9 Вересня 2008 10:25
Володя привіт! скільки можна писати брехню?
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 10:28
Володя він іде не в Єдиний центр а в УНП.
Пронь Показати IP 9 Вересня 2008 10:29
Що ви б`єтеся? я пропоную свою альтернативну кандидатуру і крапка.
Ковальчук Показати IP 9 Вересня 2008 10:30
Петро Якович не будьте егоістом я теж хочу.
Лабнюк Показати IP 9 Вересня 2008 10:31
Мені все одне,я сиділа при Леніні,при Горбатюку, і ще при комусь посежу
Горбатюк Показати IP 9 Вересня 2008 10:35
Вікторе Федоровичу! Я служив Вам.Служу і буду служити.
Перший вчитель Кривовича Показати IP 9 Вересня 2008 10:55
Володю! ну скільки тобі казати, регіонал пишеться через е, а не через и
Пронь Показати IP 9 Вересня 2008 10:57
Лебедина пісьня
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 11:07
Башкаленко, якщо його не оберуть головою обласної парторганізації партії регіонів, то він переходить в Єдиний Центр.
Жорик Показати IP 9 Вересня 2008 12:20
А я в регіоналів вірю! Анатолій Олексійович, тримайтеся!!!
ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ Показати IP 9 Вересня 2008 12:40
Дана інформація є неправдива та недостовірна. 1) Головою обласного відділення ПР є Горбатюк Анатолій Олексійович. Що було підтверджено київською перевіркою та надруковано в газеті. 2) А всі інсциниації навколо даного питання є лише спроби «бізнесмена» Башкаленка любим чином захватити хоч тимчасово владу, щоб потім красиво зробити заяву що він підтримує позицію президента по об’єднаю з ЄЦ. (Я його стиль роботи добре знаю ще по роботі в Сдеках де він набув собі дуже доброї слави… ) 3) На даний час групою осіб на чолі з Башкаленком чиняться дії по примусу людей до кроків які вони не хочуть робити. Наразі показовою є ситуація в Горохівському районі де люди побачивши, що їх керівник робить якісь незрозумілі їм дії і всіляко старається потурати діям Башкаленка зібрались та переобрали собі нового голову. В Рожищі взагалі трагікомічна ситуація побачивши, що їхній голова Горбач на конференції активно підтримував Башкаленка, вилили відро лайна йому на голову…
Володимир Показати IP 9 Вересня 2008 12:56
Шановні читачі. На сайті Волинської обласної організації Партії регіонів за адресою http://volynregion.org є стаття ГОЛОВИ Волинської обласної організації Партії регіонів під назвою «Краще будувати а не руйнувати», де ГОЛОВА досить детально розповідає про всі події які відбуваються в обласній структурі… Раджу почитати, а не довіряти всіляким пліткам. P.S. Дуже приємно, що людей які не є членами Партії регіонів так турбує майбутнє партії, чекаємо вас в наших лавах. ;) P.S. №2 До полеміки на такому рівні опускатись не буду.
Курилюк Показати IP 9 Вересня 2008 13:30
Анатолій Олексійович скоро вибори візміть мене назад я знову хочу бути керівником штабу. Мені так подобається розбазарювати партійні гроші...
Аль Джазіра Показати IP 9 Вересня 2008 13:39
Час такий - конфліктують всі: і оранжеві і біло-голубі.Щодо т. зв. переформатування у волинському обласному відділенні, то тут вирішується хто буде наступним представником Волині у ВР. Досвідчений політик Горбатюк чи задеркуватий місцевий олігарх Саша Башкаленко. Цілком можливо, що якщо конфлікт не буде швидко вирішений-обидва втратять цей шанс, а головою ПР на Волині стане Смітюх чи скажімо Анна Герман....
Мельник Показати IP 9 Вересня 2008 13:41
А я хочу очолювати молодіжку.візьміть мене назад :/ у мене дома жінка і 3 дітей.
Башкаленко Показати IP 9 Вересня 2008 13:43
Петро Якович пропоную Вам посаду довічного зама.
Кривович Показати IP 9 Вересня 2008 13:59
Що ж ти Вова таку муть на своєму сайті розмісти, ще посилання надав. Дуже смішно. Виявляється п. А. Горбатюк - ну дуже свята людина.
Кривович Показати IP 9 Вересня 2008 14:02
Наш ГОЛОВА самий ГОЛОВИСТИЙ ГОЛОВА. Respect і УВАЖУХА. Так тримати
Кривович Показати IP 9 Вересня 2008 14:29
Модератору сайта потрібно бути не сильно заангажованим. Чому немає моїх коментарів. А?
Бугай Показати IP 9 Вересня 2008 19:00
Влаштували війну.Фізкультурник без клепки в голові і олігарх грошовитий, а люди страждають. Коли вже лад в цій країні буде
Товариш Показати IP 10 Вересня 2008 11:38
Горбатюк робить дурниці і безліч помилок. Він усе програє і залишиться сам.Нехай очолить організацію в Луцькому районі і доведе як треба працювати.
Бугайу Показати IP 10 Вересня 2008 11:40
Не вони влаштували... а їх хочуть використати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus