USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Радник Шиби очолив департамент мерії, але рубати шаблею не буде

11 Серпня 2009 11:31
Департамент соціальної політики Луцької міськради від учора, 10 серпня, очолює Петро Верзун, який до цього працював радником градоначальника Богдана Шиби. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів «Волинським Новинам» пан Верзун, департамент соцполітики він очолює від учора. Він запевнив, що особливих кадрових перестановок у департаменті очікувати не варто.
«Я, звичайно, прихильник революційних змін, але що стосується кадрової політики – винятково еволюційних. Тому шаблею рубати не буду», - зазначив Петро Верзун.
Тим більше, що вчора новопризначений директор департаменту соціальної політики мерії познайомився із заступниками колишнього директора Івана Козуба, і впевнився, що вони «на своєму місці».
Натомість Іван Козуб очолив один із відділів міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus