USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Ранкова команда» розважатиме лучан на «Lutsk Food Fest»

5 Травня 2017 11:43
Вже цими вихідними, 6-7 травня, у Луцьку відбудеться найсмачніша подія міста «Lutsk Food Festival: Морський вікенд», де відвідувачі зможуть не тільки спробувати гастрономічні сюрпризи, але й отримати насичену нон-стоп програму. Два дні 10.00 до 21.00 на відвідувачів чекає багато музики, розваг та конкурсів.

Окрім того, під п’ятого гастрономічного фестивалю можна буде відкрити для себе нові обличчя та ближче познайомитися з усіма артистами та ведучими першої на Волині медійної event-агенції «Ранкової команди».

«Команда гарного настрою!» - так ознаменували творців яскравих емоцій. Адже щодня ця весела компанія будить усю Волинь у найпопулярнішому ранковому телешоу.
Відтак, саме учасники медійної event-агенції будуть ведучими фестивалю «Lutsk Food Festival. Морський вікенд» та розважатимуть цими вихідними гостей та лучан під час заходу у Замку Любарта.


Окрім організації яскравих подій, проведення свят та шоу-номерів, вокальних супроводів свят та оформлення заходу, творчий колектив телевізійників, ді-джеїв, режисерів та операторів планує розпочати зйомки оригінального весільного телешоу.


Засновник «Ранкової Команди» Михайло Кузьмич каже: «Для мене в пріоритеті, аби кожне свято стало незабутнім. Я мріяв створити команду, де б кожен був захоплений своєю роботою, вміючи виконувати її на високому рівні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus