USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ратнівщина потребує приміщення для центру зайнятості

24 Листопада 2008 16:33

Сьогодні, 24 листопада, у селищі міського типу Ратно відбулася нарада у голови місцевої РДА Адама Харламповича за участю директора обласного центру зайнятості Раїси Кучмук. Про це повідомляють «Волинські Новини».

Як інформує сайт Волинського регіонального центру зайнятості, головним приводом для зустрічі стало обговорення стану і тенденцій ринку праці району. У ході зустрічі дійшли висновку, що особливості району вимагають підвищення рівня охоплення безробітних професійним навчанням та перепідготовкою. Зокрема, мало задіяні можливості місцевого міжшкільного навчального комбінату.
Вимагають підтримки в сучасних умовах початкуючі підприємці. Потребують збільшення обсягів громадські роботи та посилення мотивації безробітних до участі у них. Обговорювали можливість навчання роботодавців з питань кадрового забезпечення.
Особливо це стосується галузі агропромислового комплексу, де не можливо розвиватися без стратегічної державної підтримки. Саме до таких підходів слід бути готовим усім учасникам ринку праці на найближчу перспективу.
Нагальною потребою в Ратнівському районі є будівництво типового центру зайнятості, а існуюче приміщення доцільно використати під професійно-навчальний центр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus