USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Реформа поліції і зубожіння населення: на Волині побільшало злочинів

11 Травня 2017 14:42
Прокуратура області вважає, що однією з причин збільшення злочинності є недосконала реформа поліції.

Про це стало відомо під час брифінгу першого заступника прокурора Волинської області Віктора Швидкого 11 травня.

З його слів, останнім часом ріст злочинності «зашкалював». Цьому, зокрема, посприяла і реформа правоохоронної системи, яка, на його думку, погано спрацювала в сфері органів внутрішніх справ. Адже, переконує він, звільнені досвідчені працівники, кадри «огололися». А щоб навчити нових людей – потрібен час.

Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, констатуючи ріст злочинності в обласному центрі, правоохоронці мимоволі порівнюють нинішню криміногенну ситуацію з «лихими 90-ми».

Також поменшало дільничних інспекторів, що теж не сприяє зменшенню рівня злочинності.

Крім того, причинами збільшення кількості злочинів, особливо проти власності, є незайнятість населення і його зубожіння. А також «відлуння АТО».

Зі слів Віктора Швидкого, злочини на Волині скоюють найчастіше наркозалежні або раніше судимі особи. Щодо останніх, то, каже він, є чимало й тих, які достроково вийшли згідно з «законом Савченко».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 11 Травня 2017 14:48
Надалі буде значно гірше з криміналом! Нічого веселого на нас не чекає! Але терпіли й будемо терпіти. Бо то наша доля така!
Рома Показати IP 11 Травня 2017 15:09
Реформа поліції - це повний провал. Крім того кадрова політика - найгірша за всю незалежність України! Приклад Шпига і його родич Кічук.
Працівник ОВС Показати IP 11 Травня 2017 16:21
Повний провал реформи на всіх її напрямках, просто жах, думаю зрозуміли це навіть самі більші фанати реформи, навіть не спорте....немає політичної волі-факт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus