USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Регіонали вимагають, щоб Генпрокуратура розібралася з БЮТ

24 Жовтня 2008 18:26
Партія регіонів звертається до Генпрокуратури з вимогою про невідкладне проведення ретельної перевірки дій представників БЮТ у Верховній Раді щодо блокування щитової та системи «Рада». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Також «Регіони» просять розглянути можливість «порушення кримінальної справи щодо організаторів і учасників цих безчинств у парламенті та притягнення винних до відповідальності», - інформує «Українська правда».
Коментуючи останні події у Верховній Раді, член Партії регіонів Олена Лукаш звернула увагу на «блокування членами фракції БЮТ щитової, роботи системи «Рада» та в цілому законотворчої діяльності».
«Відверто бандитські дії представників БЮТ наочно демонструють їх лицемірне намагання під видом боротьби з кризою протягнути через Верховну Раду законопроекти, які не мають до неї ніякого відношення», - заявила Лукаш.
«Їхня мета - задовольнити амбіційні плани щодо власного збагачення, кинувши при цьому власний народ напризволяще», - додала вона.
Лукаш констатувала, що «в діях представників БЮТ містяться, на нашу думку, ознаки злочинів, передбачених статтями «несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин, автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку», «хуліганство», «умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу».
Тому Партія регіонів звернулася до Генпрокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергей Ротару Показати IP 24 Жовтня 2008 19:41
Сплошной бред... А ВЫ "дорогие" регионалы забыли, что Вы творили прошлом же году? А сейчас Ваш проффесор уже в открытую заявляет, что нужно поставить меня Премьером и тогда все будет отчлично....
Киевлянин Показати IP 24 Жовтня 2008 20:35
Не для оправдания поведения фракции БЮТ, но все же предлагаю вспомнить недавнее прошлое, когда в кресло спикера взбиралась, чуть ли не с ногами, личность, с физиономией уголовника, принадлежащая партии регионов. Где же была в то время Лукаш?
Таня Показати IP 24 Жовтня 2008 20:38
Що робити партії, яка програла? Янукович ЗЕКа, його найближчі соратники - Герман, Богословська, Бондаренко - просто повії з вихованням від собак - що їм бідненьким робити. Тим паче залишили вони країну в не тільки в здурівшій інфляції,а ще й розкрали 12 млр. грн. - так сказать проффесіонали, а зараз, коли під загрозою банкрутства їх Ринат Ахметов - рвуться до влади, щоб зробити йому вливання з карману народу, тобто знову вкрасти, тим паче що Ющенко - рідний політичний брат Януковича - за цей злочин з руками і ногами, аякже, і йому при такій кризі чималий кусок увірветься. Два чоботи пара: лівий Ющенко, правий Янукович, а між ними Литвин - підібрав пару чобіт, для завезення гною в ВР. Геть такого призидента і його братчика. Ганьба їм, а вони ганьблять Україну.
Серж Показати IP 24 Жовтня 2008 21:37
Да бросьте вы этих бендерлогов пусть "Кохаются чорноброви"! Перегрызут себя сами и все не так как Тарасик настрочил-сам всю жизнь в России проторчал, и русский хлеб ел..а про москалей гадости написал...тварь какая то

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus