USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Регіони» аплодували Грицюку. Кіндеру - співчувають

24 Листопада 2011 11:45
Депутати облради від ПР під час сесії облради 3 листопада аплодували промові голови фракції «Батьківщина» Анатолія Грицюка про політичну забарвленість пожежі в будинку ковельського мера Олег Кіндера.

Про це в інтерв’ю Волинській правді розповів перший заступник голови ОДА, керівник облосередку ПР Олександр Башкаленко.

Башкаленко зазначив: «У мене на руках є технічний висновок про причини цієї пожежі. Я зачитаю кілька речень дослівно з цього документу: «Осередок пожежі знаходився в центральній частині. Джерелом запалювання є дія тепла від більш розігрітого предмета, зокрема стінок металевого каміна, або димаря. Ймовірною причиною виникнення пожежі, яка сталася, є порушення правил пожежної безпеки при улаштуванні та експлуатації пічного опалення».

«Я очолюю обласну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вся інформація, яка стосується таких справ, до мене надходить щодобово. Я знаю про всі стихії і пожежі, які відбуваються на Волині», - пояснив Башкаленко.

Він додав: «Ситуація з будинком Кіндера нетипова, бо через день після пожежі почалися політичні заяви. Я ж ніякої заяви не робив. Просто проводив нараду, і до мене було запитання від журналістів: «А ви не в курсі?» «Та в курсі, – кажу. – От така і така ситуація».

Перший заступник голови ОДА пояснив, чому депутати від ПР аплодували під час спічу Грицюка.

«Ми аплодували промові Грицюка і його заяві про підпал «злочинної влади». На такий яскравий висновок я, Курилюк та Смітюх почали аплодувати. Як депутат я маю право проявляти емоції. А Олегу Кіндеру я співчуваю щодо цього випадку. Але виходити на трибуну і заявляти, що влада спалила хату не варто. Це викликає посмішку», - зазначив Олександр Башкаленко.

Нагадаємо, за інформацією МВС підпал не був причиною пожежі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Цікавий Показати IP 24 Листопада 2011 11:54
А технічного висновку по підпалу офісу Свободи ще не має? там теж оригінальні заяви щодо співпадінь!!!
Журналістка Показати IP 24 Листопада 2011 12:27
Поправочка: журналісти на тій нараді нічого і не думали питати з приводу хати Кіндера. Їх затримав і почав розказувати Башкаленко, якому горіло поділитись "чимось дуже цікавим".
Свідок з сесійної зали Показати IP 24 Листопада 2011 18:11
Бреше Башкаленко,як завжди.Він ,як останній пройдисвіт,аплодував при обяві про пожежу хати Кіндера і ці аплодисменти ,як вирок ... регіоналу.
Ще раз Показати IP 24 Листопада 2011 18:18
Бачу,що волинські новини оберігають Башкаленка від правди про його безсовісну брехню щодо його ж безсовісних аплодисментів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus