USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Мої діти хати не палили» - Кіндер

4 Листопада 2011 11:26
Ковельський міський голова Олег Кіндер не має жодної офіційної інформації про підпал свого будинку.
Про це він заявив 3 листопада під час сесії обласної ради.

Голова фракції «Батьківщина» Анатолій Грицюк озвучив депутатський запит, де попросив компетентних осіб надати офіційну інформацію про підпал. «Це політична розправа, щоб навести страх», - висловився Грицюк.
Проте депутатський запит не підтримали.

Олег Кіндер зазначив, що ніяких політичних заяв він не робив. Для того, аби з’ясувати подробиці прикрого інциденту, він вимагає провести розслідування. «Пройшло вже три дні, а я не отримав жодної інформації, - розповів Кіндер, - Я не знаю хто контролює цю справу, чи порушена кримінальна справа».
Мер Ковеля здивований, що ніхто нічого не розслідує, бо зараз можна ще щось знайти «по гарячих слідах».

Також Кіндер спростовує попередні заяви першого заступника ОДА Олександра Башкаленка про те, що будинок підпалили діти . «Матеріали якої комісії озвучив Башкаленко? Яких дітей він мав на увазі? Якщо це про мого сина, то йому вже 29 років. Якщо про моїх внуків, то вони дуже маленькі», - спростовує Кіндер.

Олександр Башкаленко зізнається, що подавав він офіційну інформацію: «Це була інформація попередньої комісії МНС. Вони дали заключення, що це була отака отака отака подія».

Голова ОДА Борис Клімчук закликав не сперечатися на цю тему, а «дочекатися поки розберуться експерти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Семен Показати IP 4 Листопада 2011 11:48
Что это за такие свременные стоителие материалы, дом из которых за считанные минуты сгорает до тла. Об эффективности пожарных комманд молчу, застройки такие, что доехать проблема.
! Показати IP 4 Листопада 2011 15:22
Ось до речі на "застройки", які унеможливлюють проїзд пожежних машин, давно уже пора звернути увагу владі. Наприклад на вул.Янки Купали в м. Луцьку, початку вулиці,на якому, по логіці має бути будинок під номером 1, вже давно не має, тобто будинки № 1,3,5 є, а вулиці практично немає, бо вищезгадані будинки, настільки розповзлись вшир, за рахунок прибудов, гаражів, времянок, що спокійнісенько перетворили вулицю на власні подвір"я, що суперечить всім нормам і здоровому глузду, про проїзд швидкої чи пожежної машин навіть не йдеться, там і пройти практично неможливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus