USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Релігія рятує лучан від армії?

30 Квітня 2009 12:03
Двоє лучан надали перевагу службі на благо міста замість військової муштри та зброї в руках. Таке рішення юнаків схвалили на засіданні постійної комісії з питань альтернативної (невійськової) служби Луцької міськради, – повідомляє 30 квітня репортер «Волинських Новин».
На засіданні комісії розглядали стан справ щодо проходження альтернативної (невійськової) служби трьох луцьких юнаків, які через релігійні переконання не можуть служити в армії. Таким чином два призовники, які належать до релігійних організацій Адвентистів Сьомого дня та Християн віри євангельської, працюватимуть на благо міста. Один із них проходитиме службу доглядачем кладовища Луцького спецкомбінату КПО, інший – підсобним робітником Луцької міської клінічної лікарні.
Заступник міського голови Анатолій Пархом’юк поцікавився у юнаків, чи відомо їм, що мають на увазі під альтернативною службою. «Це служба, де є мотивація та формулювання завдань, які потрібно виконувати незалежно від того, є бажання це робити, чи ні», – зауважив він, а також зазначив, що через неякісне виконання завдань термін служби можуть подовжити.
З цього приводу розглядали справу юнака, що проходив альтернативну службу на КП «Центр дозвілля та відпочинку імені 900-річчя міста  Луцька». Оскільки підприємство повністю задоволене роботою молодого лучанина та не має до нього зауважень, 22 квітня затвердили як останній день проходження його служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Квітня 2009 16:16
Вибачте, але заголовок статті: Релігія рятує лучан від армії? не є толерантним до людей, які сповідують певні релігійні принципи і готові вдвічі більше працювати за копійки на благо суспільства, як і ті, хто служитиме у ЗСУ. А якщо вас це дратує, самі йдіть у ту релігію і не підете в армію...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus