USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт доріг, дворів та благоустрій: депутат Луцькради показав, що зробив для округу

7 Листопада 2017 20:57
Асфальтування доріг, облаштування прибудинкових територій, мощення бруківкою пішохідних доріжок та встановлення нових дитячих майданчиків – все це вдалось реалізувати завдяки фінансуванню Луцької міськради та послідовному використанню коштів депутатського фонду Олександра Козлюка у нього на окрузі.

Депутат зазначає, що нині його округ - у лідерах за темпами благоустрою, а протягом цього року зазнав більших змін, ніж за минулі років десять.

«Наразі округ має рівні дороги, акуратні під’їзні ділянки, а пішохідні доріжки вкриті бруківкою. Нам вдалося реалізувати завдання, яке я вважав першочерговим, - доведені до ладу заїзди, через які ще два роки тому неможливо було проїхати», - зазначив депутат.

Зі слів Олександра Козлюка, капітально відремонтували прибудинкові території поблизу будинків, що по проспекту Соборності, 32, 32а, 32б, 34, 38, 38а, 40. Тепер там нові дороги, бруківка на доріжках. На прохання мешканців прибрали три незаконні тимчасові споруди.
Поблизу будинку №34 облаштували дитячий майданчик та гойдалку. Такі ж до кінця року мають встановити і поблизу будинків №32, 38 та 37 – теж за кошти депутатського фонду.
Біля будинків № 32, 32а, 32б, 34, 38, 38а, 40 місця, відведені для смітників, будуть обладнані спеціальним захисним накриттям відповідно до плану прибудинкових територій. Дитячий майданчик на Соборності, 36, каже депутат, доукомплектовано сучасною дитячою «шведською» стінкою, окрім того, додатково із депутатського фонду буде встановлена дитяча гірка.

За сприяння депутата вдалось вирішити одвічну проблему затоплення підвалів на Соборності, 32б. Нині там заасфальтували частину території, на якій раніше збиралася вода.
Є й ділянки, на яких досі тривають ремонтні роботи. Зокрема, до кінця листопада буде завершений капітальний ремонт прибудинкових територій на проспекті Соборності, 38, 38а, 40.
Олександр Козлюк зазначає, що розвиток округу для нього так само важливий, як і для кожного з його жителів.

«Я із сім’єю живу в одному із будинків цього району, тому я добре розумію проблематику округу, постійно контролюю територію, вивчаючи її стан і потреби. Я радий, що нині маю повне порозуміння і взаємодію із більшістю мешканців та головами ОСББ», - каже він.

Депутат зауважив, що на прохання місцевих жителів із фонду виділено кошти для встановлення дитячої гірки з лавочкою на Соборності, 40. Поруч з будинком на проспекті Соборності 38а, каже Олександр Козлюк, заасфальтована величезна частина раніше зруйнованої дороги, де постійно збиралася вода, а пішоходи і автомобілісти не мали змоги ні пройти, ні проїхати.

На центральній алеї вздовж району дорога викладена бруківкою. Також облаштована велодоріжка, встановлений відповідний дорожній знак, а територія облагороджена зеленими насадженнями й урнами. Разом з патрульними вдалося припинити руйнування пішохідної зони біля торгових точок, яке розпочалось через рух вантажних автомобілів доставки.
Як зазначив депутат Луцькради, вже наступного року поблизу будинків №42 та 42а планується капремонт прибудинкових територій. Проте і без ремонтів роботи на його окрузі – вистачає.

«Мої депутатські звернення в більшості випадків стосуються господарського аспекту округу. Зокрема, щодо облаштування індивідуальних теплових пунктів. Через фінансові проблеми на ДКП «Луцьктепло», програма по встановленню ІТП буде продовжена наступного року. Встановлюватимуть їх і в будинках нашого округу.

Завдяки ним можна економити близько 40% на сплаті комунальних послуг та залежно від погоди регулювати рівень обігріву квартир», - каже він та додає, що досягнути змін в мікрорайоні та на окрузі вдається в тому числі і завдяки розумінню та співпраці з місцевими жителями.

«Ми співпрацюємо, маємо результат, тому я впевнений, що в майбутньому вдасться зробити набагато більше. Багатьох змін на краще нам вдається досягати спільними зусиллями, тому запрошую до взаємодії й прояву ініціативності усіх, кому важливий наш мікрорайон», - резюмував Олександр Козлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ангст Показати IP 7 Листопада 2017 21:53
приведіть в порядок ще другу сторону соборності, в дворах жахливі ями а темно, ліхтарів не вистачає.
Лікар Показати IP 7 Листопада 2017 22:24
Там не Козлюк депутатствує, по той бік дороги. Він вам нічого робити не буде. Ми всі вдячні Козлюку за його працю. Бачили регулярно його і з лопатою в руках і за кермом асфальтового катка. Так тримати, друже Козлюче!
жора Показати IP 8 Листопада 2017 15:00
Вдячні мусять голосувати за Козлюка!!! Доречі- скільки грошей він потратив на ремонт??
Андрій Показати IP 8 Листопада 2017 17:02
Дійсно гарний приклад, коли слова не розходяться з діями!!! Особисто бачив його там спілкуючигося з мешканцями . А ще зовсім недавно деяких депутатів мешканці і в обличчя не знали. Гарний приклад для депутатів інших округів!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus