USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Тендеру на дороги ще немає, а Гунчик домовляється з підрядниками

4 Грудня 2017 17:40
На ремонт доріг у Волинській області в 2018 році можуть витратити значно більшу суму коштів, ніж у 2017. Фактично кошти ще не закладені, однак голова облдержадміністрації уже домовляється з підрядниками.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 4 грудня.

«Проведено робочі зустрічі з представниками підрядних організацій, потенційних підрядних, які матимуть можливість освоювати кошти у 2018 році. Згідно з попередніми розрахунками це буде сума понад 2,5 мільярда гривень. У 2017 році коштів виділили 1,4 мільярда. Тому досить важливо зрозуміти, що кошти будуть освоєні, а для цього необхідно мати відповідні потужності. Також частина робіт буде проводитися за співфінансування ЄС на ділянці дороги від кордону з Польщею до Володимира-Волинського в районі міста Устилуг», - розповів посадовець.

Попри обіцянки та заяви щодо ефективної роботи, станом на листопад сотні мільйонів гривень так і не були освоєні на попередньо заплановані ремонти доріг.

Як поінформував заступник директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Віктор Довгополюк, цьогоріч не освоїли 28 мільйонів з державного бюджету, 39,1 мільйона гривень кредитних коштів, 488,5 мільйона митних коштів, 170, 5 мільйона з місцевих та обласного бюджетів.

До слова, у 2018 році утриманням доріг місцевого значення займатимуться нові структури – комунальні підприємства органів місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 4 Грудня 2017 18:13
За таку безгосподарність, за недотримання виробничої і фінансової дисципліни - за вами, хлопці, раніше би тільки загуділо. Як мінімум би з роботи з вовчим білетом вигнали, а як максимум - буцигарня би за вами плакала. Ви так дороги будуєте, як і Україну !
То таке Показати IP 5 Грудня 2017 13:44
Теє "можуть" чуємо вже десятки років. Нічого не буде. Серйозні капіталовкладення в інфраструктуру за місяць до початку нового року не планують - в цей час їх вже освоюють. Договора мають бути підписані, аванси на оплаті, роботи розплановані потижнево.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus