USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Рейтинг найкомфортніших міст України: Луцьк - у першій п’ятірці

7 Лютого 2017 09:43
За даними соціологів, у рейтингу найкомфортніших міст України до п'ятірки лідерів увійшли Вінниця, Харків і Львів, Луцьк та Хмельницький.

Перелік оприлюднив прем`єр-міністр Володимир Гройсман у своєму мікроблозі у Twitter, інформує УНН.

Як зазначається, формуючи рейтинг найкомфортніших міст, у 2016 році соціологи провели опитування жителів усіх обласних центрів України, враховуючи критерії: стан ЖКГ, громадського транспорту, безпеки на вулицях та інші.

Соціологи отримали такі результати:

10. Полтава

9. Черкаси

8. Маріуполь

7. Рівне

6. Тернопіль

5. Хмельницький

4. Луцьк

3. Львів

2. Харків

1. Вінниця

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
СМС Показати IP 7 Лютого 2017 09:57
Як на мене рейтинг не відображає реальності, оскільки висновок зроблений на не на основі порівнянь (наприклад людини яка протягом певного часу проживала в різних містах), а за словами самих жителів міст. Кожна жаба своє болото хвалить.
Саша Показати IP 7 Лютого 2017 10:22
Якщо Рівне – зручне місто, а Луцьк в п’ятірці, то я німецький льотчик.
33-й Показати IP 7 Лютого 2017 12:20
Місто в смітті, вулиці без асфальту , а ті що з асфальтом - у ямах, тротуари в снігу та льоді, у громадському транспорті бруд, сморід, переповненісь, хамство, на дорозі за кермом повно п'яних, зупинки обшарпані та обдерті, пішоходний перейти небезпечно, погане освітлення, регулярне відключення електропостачання......... Це реальність, а не соціологічні опитування.
Анонім до 33-й Показати IP 7 Лютого 2017 15:08
а в інших міста... Що краще? ну може в Вінниці! при янеку був донецьк! поживи в Києві і порівняй.все те що й в Луцьку ,але в більших розмірах.хіба що світло не виключають
Р.Р до 33-й Показати IP 7 Лютого 2017 18:16
Таке відчуття, що Львів описав :D
Микола Показати IP 7 Лютого 2017 20:42
Я прожив 3 роки в Львові. Я вам скажу, що в Луцьку в порівнянні ідеальні умови життя. - луцькі лікарні то 5 зіркові готелі, якщо порівнювати з львівськими - автомобілі швидких лялькі, а не розвалені газелі з прогнившими дверима - пологовий будинок, всі знайомі з Львова їдуть в Луцьк народжувати і ми тут двох дітей народжували. Умови красота, а не по троє в одному пологовому залі, або якщо окремо то за гроші шалені. - дитячі садочки також абсолютно нормальні порівняно з львівськими (в львові за харчування тільки по 400 грн платять, я мовчу про зботи і побори на фонди групи і садочка які ще в таку суму обходяться і то при 40 дітей в групі) - дороги абсолютно не кращі, але і не гірші за Львівські - комунальні послуги які в нас платяться в любому банку там тільки недавно зробили, а раніше на пошті мав чергу простояти. - в Луцьку загальні витрати на життя дешевші так що не треба гадити в своє болото, а потрібно берегти своє місто і розвивати, а не виламувати ковані вказівники до зоопарку які прикрашали парк дуже короткий час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus