USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Результати луцької лабораторії визнають кращі клініки світу*

23 Травня 2016 09:15
Різнопланові аналізи без черг, численних візитів і за лічені години виконують в лабораторії діагностичного центру Hemo Medika в Луцьку. Сучасне обладнання, яке використовують також передові клініки світу, гарантує якісне виконання як найпростішого аналізу крові, так і виділення ДНК та РНК.

Директор компанії Hemo Medika Роман Каліщук розповідає, що україно-словацька компанія запустила сучасну лабораторію у 2012 році.

Лабораторія складається з двох підрозділів: клініко-діагностичного та ПЛР-лабораторії. У першому можна зробити загальні аналізи крові, імунологічні дослідження, біохімічні дослідження, дослідити фактори згортання крові, та інші тести. А у ПЛР-лабораторії проводяться генетичні дослідження: тут виділяють ДНК та РНК.

«До нас звертаються батьки маленьких діток, яким педіатри призначили рутинні тести, і пацієнти, яким треба виконати складні онкологічні тести. Ми виконуємо низку онкомаркерів, урогенітальних інфекцій, дослідження для вагітних по програмі Priska, яке визначає вади розвитку дитини на ранніх термінах. Працюємо тісно з ендокринологами, до нас приходять пропозиції від лікарів, запроваджуємо нові тести, які потрібні з діагностичної точки зору пацієнтам», - розповідає Роман Каліщук.

Пацієнти можуть прийти в лабораторію з направленням і без, якщо у вас немає направлення - на рецепції можна отримати консультацію. Цінова політика, додає директор компанії, - помірна. Тут намагаються зайняти власну – соціальну нішу.

Головна перевага лабораторії, наголошує Роман Каліщук - швидкість і якість досліджень. Про це свідчить і те, що результати аналізів Hemo Medika визнаються провідними клініками світу.



«Всі аналізи виконуються протягом 2 годин, якщо здаються тут в лабораторії. Ми працюємо з провідною компанією Siemens, яка в питаннях медичного обладнання є одним зі світових лідерів. Таке устаткування встановлене в кращих медзакладах світу - Ізраїлі, Японії, США. Крім того, наші результати визнають всі закордонні клініки», - зауважує директор Hemo Medika.



Для того, аби здати аналіз крові в годину пік пацієнту доводиться чекати всього лиш 5-8 хвилин. За день обладнання може опрацювати 1000 зразків біологічного матеріалу.

У лабораторії працюють за принципом «одного звернення», тобто пацієнт має звертатися в лабораторію один раз: коли він здає свій біологічний матеріал. Коли ви здали матеріал - вам видали чек і код доступу і більше вам не треба приходити сюди. Результати аналізів надійдуть на електронну скриньку, або ж можна завантажити з сайту в PDF-форматі.



До слова, майже в усіх районних центрах Волині діють пункти забору біологічного матеріалу. Для того, аби здати аналізи, достатньо прийти в найближчий пункт забору і матеріал за декілька годин буде доставлений в Луцьк, а до кінця дня надійдуть результати. На Волині діє близько 30 таких пунктів.

Сучасна лабораторія, якій довіряють провідні світові клініки, розташована в Луцьку за адресою: проспект Відродження, 2. Контактний телефон: (0332) 75 00 55, e-mail: [email protected], сайт - www.hemomedika.ua

Ліцензія МОЗ України - серія АГ № 602475

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанка Показати IP 23 Травня 2016 09:57
Реклама нам непотрібна.Всі вони добрі ці клініки.Гребуть гроші лопатою за аналіз крові 450 грн.Хто їх визнає в світі.Наших лікарвіа ніхто не сприймає взагалі
Пацієнт Показати IP 23 Травня 2016 10:08
Скористався один раз. Був в Шоці. Медична сестра при заборі крові навіть перчатки не одягла. А у мене гепатит С. І заразили мене теж в лікарні. Після Сінево як в минулий вік потрапив.
1111 Показати IP 23 Травня 2016 10:11
Хорошій лабораторії реклама не потрібна, чи не так!
1111 Показати IP 23 Травня 2016 10:40
користувалися послугами даного центру ми задоволені)))))))))))))))))))))
пацієнтка до 1111 Показати IP 23 Травня 2016 12:34
я теж користувалась послугами лабораторії мені все дуже сподобалось привітні всі дівчата і професіонали своєї роботи,роблять якісно і чітко
пацієнтка Показати IP 23 Травня 2016 12:39
Я неодноразово користувалась послугами цієї лабораторії і мені все дуже сподобалось всі дівчата дуже привітні чітко і якісно виконують свою роботу
Тарас Показати IP 23 Травня 2016 14:58
Ми неодноразово користувались. Робили аналізи дитині. Дитина навіть не плакала, тоді як в поліклініці зробили великий синяк на місці де брали кров. Ціна відповідає якості. Кожен вибирає те нащо вистачає коштів. Платні лабораторії не орієнтуються щоб до них приходили пенсіонери і здавали всі аналізи підряд.
пацієнтка 222 Показати IP 23 Травня 2016 15:33
А мені не дужа ця лаборатоорія. Брали кров, у тому пункті забору, про який йдеться в статтті в районній лікарні. Чи то взяли погано, чи транспортували не добре. Аналіз був недосторвірний
Випадковий читач Показати IP 23 Травня 2016 19:57
Народ, якість роботи будь-якої лабораторії оцінюється не за посмішкою медперсоналу, а за стерильністю умов забору аналізів та достовірністю їх результатів. Якщо медсестра, нехтуючи своєю інструкцією, не миє та не дезинфікує рук перед кожним пацієнтом, не одягає при вас нові, щойно розпаковані, стерильні одноразові рукавички, це стосується і одноразових систем. БІЖІТЬ ЗВІДТИ.БІЖІТЬ.... ПОКИ НЕ ПІДЦИПИЛИ СНІД, ГЕПАТИТ ТА ІН. ВІД ПОПЕРЕДНЬОГО ПАЦІЄНТА
пацієнт 103 Показати IP 23 Травня 2016 23:07
Абсолютно посередня регіональна лабораторія без якісного сервісу, без сертифікації, із завищеними цінами. І ПЛР-лабораторії там ніколи не було! А чому промовчали про прийом гінеколога в лабораторії, чи СЕС закрила цей проект?
До Тараса Показати IP 27 Травня 2016 06:36
А ти не будеш пенсіонером, що так зверхньо про них говориш, ти якщо нагріб грошенят і не маєш їх де подіти, то краще мовчи, пенсіонери теж люди і не треба їх ображати, а тобі пораджу менше таких випадів, бо до пенсії точно не доживеш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus