USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Смоленська катастрофа: за 7 років Росія так і не передала Польщі уламки літака

7 Серпня 2017 10:52
Глава МЗС Польщі заявив, що його країна за 7 років так і не отримала від Росії уламків літака чи будь-яких документів, що виключає співпрацю між країнами.

Про це в інтерв'ю РИА Новости повідомив міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський, інформує Еспресо.

"За сім років ми не можемо отримати інформацію з Росії, ми не можемо отримати документи, уламки літака, у нас немає можливості співпрацювати з російськими органами юстиції, щоб отримати інформацію про те, чому відбулося загибель", - сказав Ващиковський.

Він зазначив, що це наносить значну шкоду двостороннім відносинам між країнами.

Варто додати, нещодавно польські ЗМІ повідомили про виявлення у труні генерала Броніслава Квятковського, який загинув в авіакатастрофі під Смоленськом, фрагментів останків інших членів польської делегації. А у труні президента Польщі Леха Качинського, знайшли фрагменти тіл двох інших людей.

Як відомо, літак з президентом Польщі Лехом Качинським на борту розбився 10 квітня 2010 року поблизу Смоленська. В авіакатастрофі загинули 96 осіб, включаючи президента Польщі, його дружину і високопоставлених польських політиків.

20 вересня 2016 року у Польщі відновили справу щодо неефективного розслідування Смоленської катастрофи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus