USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

МВС оприлюднило момент падіння АН-26 та фото курсантів, що були на борту

26 Вересня 2020 15:40
Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко виклав відео моменту катастрофи АН-26 у Харківській області та фотографії військових.

Про це він повідомив у фейсбуці, пише Українська правда.

За словами заступника міністра внутрішніх справ, останні секунди польоту АН −26 Збройних сил України, зафіксувала відеокамера, встановлена на одній з висотних будівель в місті Чугуєві.

«Це відео має допомогти слідчим і експертам встановити – що ж сталося після того, як командир корабля повідомив про відмову лівого двигуна і приготувався до посадки на правому», - написав Геращенко.

Він також опублікував знімки курсантів зі словами «Вічна пам’ять трагічно загиблим захисникам України».
Нагадаємо, ввечері 25 вересня у Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч із дорогою впав військовий літак АН-26 та одразу загорівся.

На борту були члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба – всього 27 людей.

За інформацією СБУ, командир екіпажу літака АН-26 перед катастрофою доповів про відмову лівого двигуна і запросив захід на посадку.

Міністр оборони Андрій Таран заявив, що літак АН-26, скоріш за все, зачепився крилом за землю.

Слідчі ДБР розглядають чотири версії катастрофи військового літака АН-26 на Харківщині.

Читати ще: Військовий з луцької авіабригади загинув в авіакатастрофі на Харківщині. Фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus