USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«РФ повністю перекриє нам ринок агроекспорту», - Яценюк

21 Серпня 2015 14:12
Росія введе повне ембарго на український агроекспорт з 2016 року через набрання чинності угоди про зону вільної торгівлі України з Європейським Союзом.

Такий прогноз озвучив прем'єр Арсеній Яценюк, - передає Інтерфакс-Україна.

"Вони ж (РФ - ред.) хочуть (ввести ембарго на експорт агропродукції - ред.) після набрання чинності угоди про зону вільної торгівлі (з ЄС - ред.) з 1 січня наступного року... Я так розумію, що вони повністю перекриють нам ринок, тому, коли дійде до нуля - будемо продовжувати шукати нові ринки і збільшувати обсяги (експорту - ред.) продукції ", - сказав він під час брифінгу після наради з зернотрейдерами в Переяслав-Хмельницькому в п'ятницю.

Як повідомлялося, раніше прем'єр РФ Дмитро Медведєв заявив, що в Москві не бачать передумов для того, щоб домовитися до кінця поточного року з Україною і ЄС з питань, пов'язаних зі вступом в силу економічної частини Угоди про асоціацію України з Євросоюзом

З його слів, заборона на ввезення сільгосппродукції набуде чинності тільки у випадку застосування урядом України економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
xXx Показати IP 21 Серпня 2015 14:56
ну а що ти дурень яйцеголовий хотів - може тобі ще й газу на халяву від "ворогів"?
Яценюку Показати IP 21 Серпня 2015 15:40
А що ти, козел, хотів?
ринок Показати IP 21 Серпня 2015 16:35
У америки проси вони допоможуть, доженуть і ще раз...і так по разу...
ку Показати IP 21 Серпня 2015 17:51
Як то він казав в інтерв'ю "ми це все компенсуємо за рахунок ринку ЄС" ну б....ь прямо фієрія якась уявляю як Італія Франція чи навіть та сама Польща у нас купляє наші г*вняні продукти в які наші такіж гівняні ділки пхають г*вно щоб наші прості люди, лише через деяке г*вно що у Києві сидить, могли його купити через дешевизну в порівнянні з нормальними продуктами, ну хочаб такими що відповідають стандартам виготовлення, з ЄС.
йося Показати IP 22 Серпня 2015 14:57
коментар було видалено
до ВН Показати IP 22 Серпня 2015 16:13
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus