USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

РФ щодня втрачає понад 40 одиниць техніки, – розвідка Британії

3 Листопада 2022 13:31
Втрати російської армії в бронетехніці в Україні в середині жовтня сягали понад 40 одиниць на день.

Про це йдеться у розвідувальному огляді міноборони Британії, передає Кореспондент.

Розвідка зазначає, що російські солдати в Україні, ймовірно, розчаровані тим, що змушені служити на старих бойових машинах піхоти, які вони називають «алюмінієвими банками».

У середині жовтня на тлі українського наступу втрати російської бронетехніки збільшилися до понад 40 одиниць на день, що приблизно еквівалентно боєздатності батальйону.

В останні тижні Росія, ймовірно, вдалася до придбання щонайменше 100 додаткових танків та бойових машин піхоти з білоруських запасів.

«Бронетанкові частини та артилерія займають центральне місце у способі ведення війни Росії; війська в Україні зараз мають проблеми через труднощі з пошуком як артилерійських боєприпасів, так і достатньої справної бронетехніки натомість», – йдеться в огляді.

Раніше у британській розвідці заявляли, що використання Росією БПЛА свідчить про проблеми з ударним потенціалом авіації над територією України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus