USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

РФ затіяла масштабні військові навчання біля кордону з Україною

13 Червня 2018 18:43
Напередодні старту Чемпіонату світу з футболу Росія проводить масштабні військові навчання.

Як інформує "Интерфакс" з посиланням на прес-службу Західного військового округу (ЗВО) армії РФ, у навчаннях беруть участь понад 30 тисяч військовослужбовців. З військової техніки до них залучили комплекси "Іскандер" та системи С-400, які задіяні у тренуванні захисту від зброї масового ураження.

На аеродромах і в призначених районах розгорнуті пункти спеціальної обробки, куди для ліквідації наслідків умовного ураження залучені авіаційні, мотострілкові, танкові, ракетні, артилерійські підрозділи і сили протиповітряної оборони, в тому числі пускові установки, транспортно-заряджені машини оперативно-тактичних ракетних комплексів "Іскандер-М" та зенітних ракетних комплексів С-400, – йдеться у повідомленні прес-служби російського відомства.

Зазначається, що навчання відбуваються у частинах, дислокованих у Москві та Санкт-Петербурзі, а також у Московській, Ленінградській, Калінінградській, Воронезькій, Курській, Смоленській, Івановській та Псковській областях. Деякі з них межують із Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан (Крымчанин) Показати IP 13 Червня 2018 19:27
А що ви хотіли? Україна підтягнула до ЛДНР важку техніку. Як аукнеться, так ...
Хаха до Степан (Крымчанин) Показати IP 13 Червня 2018 22:05
Видать у тебя очень хорошая жизнь, коль то и делаеш, что брызжеш желчью на ненависных "биндеровских" ресурсах. Очень интересно за тобой наблюдать, насекомое ...
Жоржетта Показати IP 13 Червня 2018 23:06
Евродепутаты призвали Порошенко и министров возглавить гей-парад в Киеве. Возмущенные геи не хотят идти рядом с этими пид*расами.
Я Показати IP 14 Червня 2018 06:32
Коли НАТО затіває масові навчання то це нормально, а як РФ - то айяйяйяй..Може хватить пхати язик в ... гейропи і НАТО? Все рівно до 2030р туди Ураїну не покличуть -сам п.резидент сказав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus