USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рятувальникам на водоймах у Луцьку збільшать зарплату

25 Липня 2018 18:41
Відтепер рятувальники, які патрулюють водойми у Луцьку, отримуватимуть заробітну плату на тисячу гривень більшу – 5200 гривень.

Відповідне рішення прийняли 25 липня під час засідання 44-ї сесії міської ради.

Як розповідав раніше начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк, в місті працює програма організації рятування людей на водних об’єктах на літній період, згідно якої у Луцьку працює два рятувальних пости на Теремнівських ставках та на річці Стир – загалом 12 осіб, які виконують роботу рятувальників. Тому він наголошував, що існує необхідність щодо збільшення оплати праці рятувальників, адже зараз вони отримують 4200 гривень, хоча знаходяться там постійно, кожен з них чергує один раз в дві доби, зранку до 20.00.

«Є небезпека, що вони не схочуть виконувати свої обов’язки за таку заробітну плату, тому прошу внести зміни до програми, аби підвищити їм зарплату на тисячу гривень. Для цього потрібно 54 900 гривень», - інформував Юрій Кирилюк.

Депутати підтримали проект рішення про внесення змін до програми організації рятування людей на водних об’єктах на літній період на 2015-2019 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus