USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Рідного брата президента Ірану ув’язнили за фінансові махінації

5 Травня 2019 09:00
Суд Тегерана 4 травня засудив до позбавлення волі Хосейна Ферейдуна – молодшого брата і головного радника президента Ірану Хасана Роугані. Чоловіка звинувачували у фінансових зловживаннях та ув’язнили на невизначений термін.

«Ця особа (Ферейдун) була визнана невинуватою за деякими звинуваченнями. Але за іншою частиною звинувачень він був засуджений до тюремного ув’язнення. Проте рішення суду ще не було остаточним, тому я утримаюсь від деталей», – заявив представник судової влади Хамідреза Хосейні повідомляє «Радіо Свобода».

Вирок може бути оскаржений, повідомляють іранські ЗМІ.

Ферейдуна заарештували у 2017 році після звинувачень у корупції, але невдовзі його звільнили під заставу. Критики Роугані вимагали кримінальної відповідальності для його брата. А прихильники президента Ірану припускали, що справа проти Ферейдуна стала частиною кампанії з підриву політики лідера країни.

Додамо, що Ферейдун і його брат мають різні прізвища, тому що Роугані його змінив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українець Показати IP 5 Травня 2019 10:07
А коли таке буде в Україні, що посадять всіх депутатів і чиновників, які за ці 5 років стали мільонерами, а прості громадяни нищими

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus