USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Рідним загиблого воїна з Ратнівщини вручили його посмертну нагороду

25 Липня 2023 17:45
Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня військового із смт Ратне Віктора Савчука. 24 липня нагороду отримала тітка загиблого Мушка Галина Василівна.

Про це інформують у Ратнівській селищній раді.

Нагороду вручив заступник начальника Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Корецький.

Читати ще: Зеленський посмертно нагородив орденами понад 50 військових із Волині. Імена
Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, вручаючи Галині Василівні документи про нагородження, висловив глибоку вдячність усіх жителів громади за мужність і героїзм, виявлені Віктором Савчуком при виконанні військового обовʼязку. Віталій Іванович запевнив усіх присутніх, що світла памʼять про Віктора, як і про кожного героїчного захисника, назавжди залишиться в наших серцях.

Читати ще: Президент посмертно надав звання Героя України 23-річному капітану з Волині Едуарду Камардіну

Галина Василівна звернулася до присутніх, зазначивши, що Віктор віддав своє життя, оберігаючи наш спокій, наближаючи Перемогу, та закликала памʼятати про тих, завдяки кому ми маємо можливість продовжувати жити у своїй рідній країні.

Нагадаємо, Віктор Васильович Савчук, 1990 року народження, загинув 5 грудня 2022 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus