USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після поранення повернувся на передову: у бою з окупантами загинув волинянин Віктор Савчук

6 Грудня 2022 19:09
У бою за незалежність та цілісність рідної держави загинув житель села Видерта Віктор Васильович Савчук, 1990 року народження.

Про це повідомили у Камінь-Каширській громаді.

«Під час виконання бойового завдання 19 червня 2022 року воїн отримав поранення. Певний час проходив реабілітацію, проте Герой згодом знову вирушив на передову, щоб захищати рубежі України. На жаль, не судилося Захиснику дочекатися миру та Перемоги, за яку відважно боровся.

5 грудня життя солдата обірвалося у бою з окупантами. Тяжко змиритися з втратою найкращого сина України. Ніколи не пробачимо рашистам смерті Віктора Савчука.

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним загиблого Героя. Біль втрати близької людини – вічний, як і пам’ять, яка буде жити вічно. Спочивай з миром, воїне. Тепер уже з небес ти оберігаєш Україну», – йдеться у повідомленні.

Деталі зустрічі Віктора Савчука на рідній Батьківщині повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна шана і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus