USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рівненська влада невдоволена роботою луцьких дорожників

7 Листопада 2008 16:03
Виконувач обов’язків мера Рівного Юрій Торгун незадоволений, як луцькі дорожники відремонтували покриття на кількох вулицях міста. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Власне, Юрій Торгун не назвав фірму, яка ремонтувала рівненські дороги в центрі міста. Навесні працівників луцької фірми проситимуть відремонтувати покриття дороги на вулицях Соборна, Степана Бандери та Княгині Ольги. Проте, якщо улітку на ці роботи міські депутати виділили 300 тисяч гривень з міського бюджету, то нині фірма має це зробити за власний рахунок, - інформує «ОГО».
«На автошляхах з часом утворюються тріщини. Якщо не проводити ремонтні роботи, до них потраплятиме вода, і дорожнє покриття руйнуватиметься ще більше. Влітку ми витратили 300 тисяч гривень на ремонт поверхонь доріг», - зазначив Юрій Торгун.
За його словами, тендер на виконання робіт виграла луцька фірма. Однак ремонт вона зробила неякісно. Якби усе було зроблено відповідно до технології, камінчики не літали б і дороги не «облисіли». Покриття має бути рівномірним, швидко заповнити тріщини, - зазначив Юрій Торгун.
Керівник Рівного запевнив, що навесні лучани відремонтують дорого повторно. «Вже є відповідний акт. Цього разу ми грошей не даватимемо, і підрядник буде робити усе за власні кошти», - додав виконувач обов’язків рівненського мера.
За інформацією порталу «ОГО», ці вулиці в Рівному ремонтував «Луцькавтодор».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Прокурор Показати IP 7 Листопада 2008 21:13
Ольховой Ю.- ВОР!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 8 Листопада 2008 13:42
Як можна бути таким наївним...або так сумно прикривати свій зад.
Анонім Показати IP 11 Листопада 2008 18:10
На Рівненській в Луцьку аналогічно "якісно" "насипали" :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus