USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Різдвяні акварелі» луцькі діти «малювали» на піаніно

9 Січня 2009 12:58
У Луцьку розпочався Міжнародний конкурс юних піаністів «Різдвяні акварелі». Про це 9 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Відкрила конкурс голова журі, заслужена артистка України Етела Чуприк. Після цього відбулося представлення інших членів журі, до якого увійшли музиканти та викладачі музики зі Львова та Києва.
Учасники конкурсу були поділені на дві групи: молодшу (від 8-ми до 12-ти років) і старшу (віз 12-ти до 14-ти років). Відповідно, відбулося жеребкування щодо порядку виступу юних піаністів. Власне, тільки після цього розпочався сам конкурс. Діти, згідно з його умовами, мали виконати дві композиції , одна з яких мусить бути твором українського композитора.
Довідково:
Всього у конкурсі «Різдвяні акварелі» беруть участь приблизно 2 десятки дітей, які представляють музичні школи Луцька. Найбільше серед конкурсантів – вихованців Луцької музичної дитячої школи №1. Їх є 14 осіб.
Конкурс відбувається під патронатом Луцького міського голови Богдана Шиби.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus