USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

РНБО опівночі розгляне питання оголошення воєнного стану в Україні

25 Листопада 2018 23:32
Рада національної безпеки та оборони сьогодні опівночі збереться на засідання і розгляне питання введення в Україні воєнного стану.

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов після під час засідання військового кабінету, який екстрено зібрався після атаки російських військових на катери ВМС України в Азовському морі, пише Zahid.net.

«Воєнний кабінет констатував, що напад російських військових на кораблі ВМС є ні чим іншим як актом воєнної агресії. Запропоновано провести засідання Ради нацбезпеки і оборони для оголошення правового режиму воєнного стану. Засідання Ради нацбезпеки і оборони відбудеться сьогодні о 24 годині», - повідомив Турчинов.

Нагадаємо, 25 листопада група російських військових кораблів атакувала три катери Військово-морських сил України. Відкривши вогонь на ураження, росіяни вивели з ладу та захопили катер «Бердянськ». А згодом захопили також катер «Нікополь» та рейдовий буксир «Яни Капу». Унаслідок обстрілу поранено шістьох українських військових, двоє з них у важкому стані. У район зіткнення українських і російських кораблів в Азовському морі були направлені російські ударні вертольоти. Російська сторона закрила Керченську протоку для цивільних суден.

Зауважимо, у 2019 році на українців чекають вибори Президента. Проте вони можуть не відбутися лише за однієї умови: введення режиму воєнного стану.

Читайте також: ЯКЩО ВИБОРИ НЕ МОЖНА ВИГРАТИ, ЇХ ТРЕБА СКАСУВАТИ? ПЛАН «Б» ПОРОШЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 25 Листопада 2018 23:39
Опа! НЕвже це воно, оголошення військового стану? Поки ми тут про євробляхи на кордоні читаємо і коментарі пишемо, там справді важливі події відбуваються. Хоча я чогось не вірю що оголосять військ. стан... Погано що інтернет можуть в усій Україні відрубати.
sv Показати IP 25 Листопада 2018 23:47
Ага, то в 2014 не оголосили військовий стан, хоча були всі підстави, а тепер можна й оголосити, заразом і бляхарів повідганяють від кордону.
123 до sv Показати IP 26 Листопада 2018 00:07
Та ще в 2014-15 казали: "Щось військ. стан не оголошують. Але перед самими виборами мабуть оголосять"
Паша Показати IP 25 Листопада 2018 23:52
Опа, Пєтя договорився з рускіми про цю провокацію, роздути і оголосити воєнний стан на рік і залишитися президентом, якій геніальний план. Це сміх а не морській бій.
Андрій Показати IP 26 Листопада 2018 00:19
У 2014 не було оголошено воєнний стан, бо нинішні "управлєнци" тільки до корита дорвалися, а тепер, цілком ймовірно, після виборів прийдеться з коритом попрощатися, а дуже не хочеться. Тому і розглядаються варіанти, як то втриматися біля тої годувальниці та "роздеребанювати" Неньку далі... Прикро...
123 Показати IP 26 Листопада 2018 00:40
якщо оголосять - великий привіт депутатам Ради. її повноваження припиняються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus