USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

РНБО запровадила санкції проти дев’яти осіб із санкційного списку США

16 Липня 2021 19:54
Рада нацбезпеки і оборони запровадила санкції проти дев’яти осіб, які перебувають під санкціями США.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу, передає УНІАН.

За його словами, на засіданні розглядалося питання запровадження персональних спеціальних економічних санкцій, і зокрема, було підготовлено два списки – один Кабінетом міністрів, інший – Службою безпеки України.

Так, частина списку з 25 організацій і підприємств була відправлена на два тижні на додаткове опрацювання, а частина списку була прийнята, в тому числі стосовно громадян, які перебувають під санкціями в США.

«Із 130 громадян, відносно яких були застосовані санкції, на сьогодні померлими вже вважаються не три, а чотири особи», – сказав Данілов й уточнив, що наразі до цього списку входять 126 осіб.

«Попередні рішення стосувалися 100 осіб, які вже було ухвалено. Лишилося 26 осіб. Сьогодні ми прийняли відповідне рішення стосовно застосування санкцій відносно 9 осіб. Щодо решти осіб ми працюємо. В залежності від необхідності на наступних засіданнях Ради національної безпеки і оборони таке рішення буде прийняте», – заявив Данілов.

Як ми писали, раніше в РНБО вирішили перевірити усіх українських громадян, які перебувають під санкціями, запровадженими Міністерством фінансів і Державним департаментом США.

Нагадаємо, РНБО ввела санкції проти олігарха Дмитра Фірташа та російського бізнесмена Павла Фукса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Історик Показати IP 16 Липня 2021 21:23
Було б дивним, якби слуги не підтримали сюзерена......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus