USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Роботу міліціонерів на Волині оцінюватимуть по-новому

11 Квітня 2014 07:00
Правоохоронців змусять працювати не «для галочки», - повідомив директор департаменту моніторингу та організаційно-інспекторської роботи МВС України Михайло Вербенський.

Про це йшлося під час представлення нового начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги, що відбулося 10 квітня.

З його слів, у процесі реформування органів внутрішніх справ будуть відбуватися зміни у критеріях оцінки діяльності правоохоронців. Як головний критерій запровадять оцінку діяльності на основі громадської думки. Другий критерій – опитування працівників міліції про те, як вони оцінюють свою роботу і роботу своїх керівників. Третій критерій – статистичні дані, оцінювання криміногенної ситуації загалом за найбільш резонансними злочинами за видами злочинності, які найбільше турбують суспільство.

«Тобто, всі ці палички, галочки, які були до цього, будуть абсолютно непотрібні. Треба працювати таким чином, щоб були задоволені люди, щоб людина бачила в міліціонері захисника, охоронця і людину, яка готова прийти на допомогу», – повідомив представник Міністерства.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Арсен Показати IP 11 Квітня 2014 07:50
Бля. Подивіться на зал. Вони всі сидять і сміються з цієї Шпиги і вже бачать як будуть ним маніпулювати.
лпдмуа а простише и до Арсен Показати IP 11 Квітня 2014 08:19
скоро побачим сина Локачівського народу Манзія який терміново із податковой прямих ходом суне назад в міліцію для допомоги шпизі і вічного кадровика Кондратюка вже начальником по приему і відбору- на підході Валик Шпак і Серега Тягунов в кріслі начальника міськой міліціі -нарешті його світла мрія збуваеться : А як там по розкритью вбивства Сергія Швачки ? ні му-му
лпдмуа а простише и Показати IP 11 Квітня 2014 08:01
а які самодоволеніі пики в полковничих погонах : о бля какие клоуны сейчас ей Богу закричу
Солдат Показати IP 11 Квітня 2014 08:26
На Схід цих волоцюг у військові частини на перевиховання.
Анонім Показати IP 11 Квітня 2014 08:36
ото морди понаїдали - наглота і бандота
Яна до Анонім Показати IP 11 Квітня 2014 11:48
Сидячи з тону, бандота-це якраз ти
хех Показати IP 11 Квітня 2014 08:46
кого я бачу-2 центнери шепелявого сала,вова бочка.... гнати його з міліції поганою мітлою
Всім Показати IP 11 Квітня 2014 10:07
Прочитав коментарі. Стало гидко. Сидять і строчать, не вилазячи з мяких кріселок. А ви прийдіть у будь-який міськрайвідділ і попрацюйте. Попрацюйте не в управлінні, а на землі, у районі, в селі. Понюхайте пяницю, який не мився місяць, послухайте плач і вереск його дружини, в якої він вкрав останню десятку. Понюхайте трупця, який спух у хаті. Поламайте голову, як того жмурика доставити у морг. Попрацюйте, попри те, що немає бензину, немає канцелярського приладдя, немає транспорту, немає як добиратися на дільниці. Попрацюйте попри недолуге законодавство, яке створювалося під бандитів у білих комірцях і мяких кріслах. Попрацюете попри те, що з міліції зробили такого собі "Бабая", який є джерелом всіх бід у країні, і народ дивиться на простих міліціонерів як на ворогів. Прийдіть і попрацюйте, побачимо, чи надовго вас вистачить, писаки.
хех до Всім Показати IP 11 Квітня 2014 10:53
тобі мусарок щось не подобається у твоїй професії? вали в шахту, на базар, в поле... є і інша сторона медалі. оцей от мордатий поліщук вова,коли був начальником даі, організував побориз своїх підопічних-по 200 баксів з рила щотижня. коли його синок спричинив дтп,тато його благополучно прикрив. і такіх прикладів кожен громадянин може навести массу.так що не прибідняйтесь-на наших податках жируєте. і згадай приказку - ХОРОШИЙ МУСОР-МЕРТВИЙ МУСОР
Психолог до хех Показати IP 11 Квітня 2014 11:40
Ты-нездоровый человек, кто ж тебя так обидел? Или Зеки у тебя в семье привили ненависть к людям в форме?
хех до Психолог Показати IP 11 Квітня 2014 12:29
вова поліщуг, досить писати під ніками Психолог, Всім і т.д.
Психолог до хех Показати IP 11 Квітня 2014 12:53
А на большее фантазии не хватает?
Анонім до Всім Показати IP 11 Квітня 2014 11:04
ті,що з пиками а-ля арбузов пухлих трупців не нюхають, їх нюхають зовсім інші,їх на фото нема. Зарплати у зажравшихся значно більші ніж у тих,хто регулярно нюхає трупці, дуполизникам час замкнути рот, бо смердить гівном.
хех до Анонім Показати IP 11 Квітня 2014 11:13
зарплата у цих хряків-на дрібні витрати. ви в курсі,скільки у поліщука нерухомості,машин і землі? таке і за 2о років на зарплату не купиш,а яка у його синочка машина? не знаєте? поцікавтесь
лпдмуа а простише и Показати IP 11 Квітня 2014 10:56
не розказуй байки-про простих міліціонерів і дільничих ніхто непиши : А також кажи правду що волиняни завжди особливо в селі помогають дільничим -ніхто ще з голоду невмер : Тут пишуть про бобуінів які ніколи міліцейской роботи неробили а міліція для них була бізнесом : А якщо ти дальше но новому закону до 60 років зібрався обнюхувати пияків- то пройди детектор брехні бо чого ти там працюеш я нерозумію
всім до хех Показати IP 11 Квітня 2014 16:35
Клоуне, коли тобі шнобеля начистять, ти ж перший до мене і таких простих міліціонерів, як я біжиш, і соплі по щічках розмазуєш. Ото і зроби різницю, між тими, хто там сидить, і тими, хто землю топче, і не роби всіх ворогами народу.
хех Показати IP 11 Квітня 2014 17:17
запаришся ти мене мусарелла чекати
всім до хех Показати IP 11 Квітня 2014 17:20
По-перше, не мусарелла. Якщо в Італії горшки мив, то не виставляй це на показ. По-друге - всі під Богом ходимо. Можливо, ти в мене будеш скоріше, ніж думаєш. По-третє, з тобою не цікаво спілкуватися. Йди мий горшки.
хех до всім до хех Показати IP 11 Квітня 2014 18:51
наївний і тупий мусор. горшок у тебе замість голови)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus