USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Родині загиблого під Іловайськом волинянина придбають житло

12 Вересня 2016 11:19
Першочергово придбати житло за кошти держбюджету планують родині загиблого під Іловайськом волинянина Сергія Смирнова. Наразі родина мешкає в аварійному будинку.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 12 вересня.

Позачергово розглянути і вирішити питання фінансування купівлі житла для родини загиблого військовослужбовця-волинянина Сергій Смирнова просили Прем’єр-міністра.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. З його слів, цього тижня приймуть постанову Кабміну про виділення коштів для закупівлі житла сім’ям загиблих військовослужбовців. Згідно з інформацією з Кабміну, розподіл коштів здійснюватимуть облдержадміністрації. Отже, посадовець просив під час отримання коштів (у декларації заявлено 866 тисяч гривень) першочергово вирішити питання забезпечення житлом родини Сергія Смирнова, загиблого під Іловайськом. Наразі родина мешкає в аварійному будинку у Володимирі-Волинському, тож закриття цього питання він назвав справою честі.

Нагадаємо, у рідний Володимир-Волинський боєць 51-ої бригади Сергій Смірнов повернувся Героєм небесного батальйону 23 травня 2015 року. Упізнали його за аналізом ДНК, аж через майже 9 місяців після останнього виходу на зв'язок з рідними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus