USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Рок Січ» у Луцьку вийшла мокрою, драйвовою і неполітичною. ФОТОРЕПОРТАЖ

12 Жовтня 2009 13:25
Фестиваль української рок-музики «Рок Січ» відбувся вчора у Луцьку. З відкритої сцени  на Замковій площі співали луцька «Флайzzzа» та київський гурт «Гапочка», «Гайдамаки» і «Воплі Відоплясова». Про це 12 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Відкрили «Рок Січ» київські молоді рокери з гурту «Гапочка», названого на честь голосистої своєї солістки Катерини Гапочки.

На рок-фестивалі - хіп-хопова луцька «Флайzzzа»


Рясний дощ значно прорідив гурт глядачів – їх було не більше трьох сотень. Відтак нудьгували і правоохоронці, кількість яких на заході свідчила про те, що організатори явно чекали неадекватних «вибриків» рок-фанатів

А глядачі собі танцювали…

...Зосереджено слухали…

...І використовували капризи погоди в своє задоволення

Були на Замковій площі й козаки з селища Рокині, що під Луцьком. Варили куліш і жартували, що від назви їх селища й назва фестивалю походить

Учасники «Школи козацького гарту» демонстрували вміння битися по-козацькому



Взяв до рук списа навіть козацький «сенсей» Олександр Середюк

Фронт-мену «Гайдамак» Олександру Ярмолі було жарко і весело

А до виступу Олега Скрипки й дощ перестав

Не зважаючи на те, що «Рок Січ» відбувалася з метою підтримки кандидата в президенти Юлії Тимошенко, жоден музикант не обмовився про це зі сцени. На відміну від інших учасників туру, які 24 вересня відвідали Луцьк.
Як пояснював Олег Скрипка ще раніше, «Рок Січ» – самодостатня подія, і вона проходить у тій формі, в якій повинен пройти рок-фестиваль. Але на будь-якому заході всі знають, хто його спонсорує і підтримує, кому ми дякуємо за те, що свято відбулося. Отже, природно, є символіка політичної сили, що підтримала проект».
Довідково:
Як повідомляли «Волинські новини», український музикант, лідер рок-гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка відмовився брати участь турі «З Україною в серці», пояснюючи це «втомою і розчаруванням суспільства». Проте Скрипка домовився з БЮТ про підтримку рок-фестивалю «Рок Січ», організатором якого виступає Скрипка.
Фестиваль «Рок Січ» відбувався двічі – у 2006 та у 2008 році – на Трухановому острові у Києві. «Рок Січ» у 2009 році стартувала 4 жовтня в Кам’янці-Подільському Хмельницької області. Впродовж жовтня-листопада Рок Січ охопить ще дев`ять міст України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus