USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк не зміг оцінити себе як мера

18 Лютого 2015 08:00
Луцький міський голова звітує про діяльність виконавчих органів міської ради за 2014-й рік. Втім, градоначальник так і не зміг відповісти депутатам, чи вважає себе ефективним керівником.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 17-го лютого.

Послухавши звіт, депутати запитали, чим відрізняється звіт про діяльність виконавчих органів влади від звіту міського голови. Щодо цього, Луцький міський голова Микола Романюк відповів, що важко розділити ці звіти, бо він очолює виконавчу гілку влади й в цьому його роль.

«У чому Ваш підхід, в чому Ваша особливість, на яку оцінку Ви і Ваша команда спрацювали? Адже ви підписували договори з керівниками ЖКГ, запропонували раді свою команду, призначали своїх заступників. Яка Ваша ефективність?», - запитали в Романюка.

З цього приводу градоначальник сказав, що не відрізняється нічим від попередніх міських голів Луцька.

«Моя діяльність нічим не відрізняється від Шиби чи Кривицького, бо міський голова виконує ті завдання, які перед ним стоять. Окрім того, я не можу себе оцінити, це може зробити громада», - відповів мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лучани Показати IP 18 Лютого 2015 08:05
Якби не Романюк , то місто потонуло би у шибених кредитах. Кредити погасили та й ще по місту багато чого робиться
Степан Бандера Показати IP 18 Лютого 2015 08:15
Керівник порядний так і має відповідати - інші мають оцінити його роботу. Сміття вивозять вчасно, в країні війна - а тепло і вода в квартирах є, дерибану землі немає як було при попередниках. Також він не робить із посади бізнесу для власного збагачення. Подумаєш, синок трішки репутацію підмочив, але це дрібязок в порівнянні з іншими містами. Я б оцінив роботу Романюка на 4 з мінусом. В нинішніх обставинах непоганий варіант. А писати, що не зміг себе оцінити, це дитяча причепка в стилі "дядьку, купи слона"
ВОНО до Степан Бандера Показати IP 18 Лютого 2015 08:21
здав Водоканал і Луцьктепло в негласну аренду олігарху, купує за кошти міста, для мутної фірми з богом забутих островів, газ в гігантських масштабах. Незаконні забудови 40 і знищення Сапалаївки, каналізація в Омелянику коли держава ледь животіє. Но основном прекрасная маркиза все хорошо, все хорошо!!!!
лучани до ВОНО Показати IP 18 Лютого 2015 08:28
Бютолголовий, не гони. Водоканал та Луцьктепло є комунальними підприємствами, які є збиткові і жодний алігарх такі даром не хоче. Сапалаївку розчистили, щоб менше смерділо від лєвих стоків. Земельний дєрібан колнтролює БЮТ та Свобода, які десять років засідають у земельній комісії, і мер не має впливу на депутатів.
22 Показати IP 18 Лютого 2015 08:26
незадоволені..або підюджувачі завжди були ..є і будуть при любому керівникові.....Романюк порівняно з іншими нормально працює як мер....
папа до 22 Показати IP 18 Лютого 2015 09:23
Якась дивина. Всеньке місто платить за воду, а "Водоканал" збитковий. Назвіть олігарха, і я скажу, куди дівається бабло.
шеф Показати IP 18 Лютого 2015 08:46
пливем за течією спокійно але в нікуда.
читач Показати IP 18 Лютого 2015 08:57
Звичайна позиція видання - банальна, як граблі: зранку, як завжди, закидається інфа про голову міста. Потім - ще одна, потім - ще... Паралельно починається "обсмоктування" одними і тими ж людьми: поганий, не господарник, пливем за течією, краде, буратіно, Омеляник, судові позови, апеляції і тп. і т.д. Може хоч періодично перекидайте пластинку? Смородом несе від цього усього.
кум Показати IP 18 Лютого 2015 09:01
романюк - папа карло луцьких буратін
Андрій Показати IP 18 Лютого 2015 09:27
Назва статті некоректна і нелогічна.Романюк дав відповідь на поставлене питання.Маючий вуха та почує,як сказано в Біблії.Є розроблена методика критеріїв роботи по якій визначають успішність того чи іншого керівника.Я не симпатик Романюка,але потрібно бути об'єктивними в своїх судженях.Все було б набагато краще аби домінуючі комунальні підприємства не були номінально комунальними,аби вони не залежали від Єремеєва,як і сам Романюк.Точиться жорстока боротьба за сфери впливу на Волині між Палицею і Єремеєвим.А заручниками як завжди є населення .Нічого не поробиш,ми є раби які на ярмарку невільникив придбали собі рабовласників.
Алоє Показати IP 18 Лютого 2015 09:30
По коментам видно, що працівники міськради приходять на роботу о 8:00 :)
Любче Показати IP 18 Лютого 2015 10:59
Романюк... Кривицький... Шиба... Люди.... ДОБРІ ПОМИСЛИ МАЙ Те, що Богом дано нам усім у житті — не відняти, Що на Долі написано кожному — треба пройти. А життя — Божий Дар, то ж бери його, гріх нарікати І шукати причини, чому і навіщо, бо ти — І володар, і Бог, і свого ти життя будівничий, Тільки слухати вмій, бо шепоче хтось з неба тобі: «Добрі помисли май!». І почуєш — життя тебе кличе Добрі справи робити й купатись в душевнім добрі! А все інше — то прах, то ілюзії й наші провини... Ніби й знаємо ми: Бог до себе покличе всіх нас. Тільки кожному віку відміряно Богом, — до днини, Бо живеш ти на світі в цій плоті один лише раз, — Тож стремління робити добро на Землі — хай пребуде, І любов до людей в щирім серці по світу неси, Збагати це життя — і нащадок тебе не забуде, Збережи і примнож — та й у вічність добро понеси!
куму Показати IP 18 Лютого 2015 11:35
А ти внатурі кум чераонопагонний
Романюку Показати IP 18 Лютого 2015 11:35
Коля, тебе оцінив "Карабас" і не тільки, як Кривицького приватна музична школа і ін.
Тома Показати IP 4 Грудня 2015 00:43
Чого чекати коли не можуть з сміттям розібратись..... Подивіться навкруги хазяї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus