USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк обіцяє не віддавати «Луцьктепло» в приватні руки

18 Лютого 2015 10:16
Депутати Луцької міської ради занепокоєні: чи можлива приватизація підприємства, яке практично на межі банкрутства.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту вчора, 17-го лютого.

Обранці громади запитали у градоначальника, чи підприємство, яке недалеко від стадії банкрутства, раптом, не планують передати у приватні руки. Зокрема, член комісії, учасник депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук зауважив, що до нього як депутата звертаються працівники Державного комунального підприємства «Луцьктепло», які не можуть зустрітися з Луцьким міським головою Миколою Романюком.

«До мене звертаються представники ініціативної групи колективу ДКП «Луцьтепло» й кажуть, що не можуть з Вами вийти на контакт. Окрім того, вони цікавляться: чи є у Вас стратегічний план розвитку комунального підприємства, бо воно, фактично, доведене до банкрутства?», - запитав у мера Поліщук.

Зі слів Луцького міського голови, про приватизацію підприємства зараз мова не йде.

«Приватизацію ДКП «Луцьктепло» не можна допустити до приватизації. Пригадуємо невтішний випадок, коли котельня на вулиці Карбишева «уплила» з власності територіальної громади. Щодо банкрутства, то я не готовий «підписуватися» під вашими словами. Проблеми дійсно є, і ці питання потребують негайного вирішення. А стосовно пана Федотова (керівник ініціативної групи, - ред.), то я аж ніяк не уникаю з ним зустрічі», - резюмував Романюк.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, чи має ДКП «Луцьктепло» тіньові доходи.

Нагадаємо, нещодавно звільнили директора ДКП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучани Показати IP 18 Лютого 2015 10:21
Луцьктепло є комунальне підприємство,яке не може бути прибутковим, то ж воно нікого не цікавить.
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2015 10:23
Луцьктепло вже давно у "володінні" Єрємєєва. А назва комунальне так і буде...
лучани до Лучанин Показати IP 18 Лютого 2015 10:29
НЕ бреши, бо це великий гріх.
Вася до лучани Показати IP 18 Лютого 2015 10:41
*лучани* то троє чи четверо? А тепер по темі брехати таки гріх, а от красти державне майно то шлях в депутати та олігархи. Тількі прокурори та СБУшники не в курсі що на комунальних підприємствах робиться, а от двірники та прибиральниці вже не преший рік знають хто що взяв під контроль ласий кусок комунального майна
лучани до Вася Показати IP 18 Лютого 2015 10:49
Ти по життю вася. Луцьктепло не державне майно, а приватне. Власники є всі лучани. Безграмотні прибиральниці ще не такого намелчять, краще би прибирали
Лучанин до лучани Показати IP 18 Лютого 2015 10:55
Розказувать казки, або брехати, як ти висловився, будеш іншим. Як же тоді, грамотію ти наш, частку кожного лучанина можна визначити у статутному фонді цього підприємства? Навіть і прибиральниці та двірники це знають.
Комунальщик до лучани Показати IP 18 Лютого 2015 10:58
В прикладному значенні, під комунальною власністю розуміють власність територіальних громад на належне їм майно, що використовується для спільних потреб громади і управляється відповідними органами місцевого самоврядування. Ну, ти ж стверджуєш, що Луцьктепло приватне підприємство, а як же комунальна власність?
Лучанин до лучани Показати IP 18 Лютого 2015 10:51
Аде 35 000 000 гривень, які виведені з Луцьтепла, і ніхто їх знайти не може? Одна Казачек, як сказав Романюк "щось тямить"...
лучани до Лучанин Показати IP 18 Лютого 2015 10:57
Напиши заяву в прокуратуру, а ті вже знайдуть. А якщо не знаєш, то краще мовчи ,непозорся.
Правда до лучани Показати IP 18 Лютого 2015 11:31
Лучани добре знають "ефективність" української прокуратури. Бачимо по справі Гонгадзе, їх приватні будинки, навіть приватизований дитсадок...
Андрій до лучани Показати IP 18 Лютого 2015 15:41
Як що не тямиш і не здатний бачити різницю між апостолом і остолопом,то краще помовч.
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2015 20:25
З завтрішнього дня на Луцьктепло замість козачек прийде малютіна з міськради(сердешна дама романюка) і дерибан підприємства продовжиться. А розкрали вони не 35млн. а набагато більше і щодня продовжують красти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus