USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюк може піти з посади вже наступного року?

8 Лютого 2011 11:33
Віце-мер Луцька Святослав Кравчук уже наступного року може претендувати на посаду луцького міського голови.

Таке припущення щодо подальшого розвитку подій висловили експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу у Аналітичному підсумку подій тижня.

Експерти кажуть, що Кравчук був «одним з основних ньюс-мейкерів минулого тижня». Він виступає у декількох іпостасях – окрім посади заступника мера, Кравчук є головою обласного осередку «Фронту Змін» та головою однієї з комісій обласної ради.

Так, на засіданні постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Святослав Кравчук доволі активно включився у вирішення питань майбутнього ряду комунальних підприємств області, продемонструвавши свою небайдужість до долі цих підприємств.

Зокрема, він вказав на недоліки у роботі керівників відповідних підприємств. Особливий інтерес до даного питання спричинений тим, що ці підприємства є дотаційними, знаходяться в обласному центрі та володіють доволі суттєвою матеріальною базою у вигляді приміщень чи земельних площ. Саме ці фактори й визначають ставлення до роботи комунальних підприємств віце-мера Луцька.

Також Святослав Кравчук відзначився і в розгляді питання щодо спорудження пам'ятника Степану Бандері у місті Луцьку під час круглого столу який проходив у стінах міської ради під його головуванням. Зокрема, він вніс пропозицію, що будувати цей пам'ятник потрібно не за бюджетні гроші, а за кошти благодійників, і при тому в іншому місці, а не біля міського РАГСу.

В такий спосіб пан Кравчук доволі вдало виділився серед інших політиків, показавши, що національно-патріотичні питання теж слід вирішувати із знанням справи, а не керуючись переважно політичними підходами та емоціями.

Кравчук намагається доволі активно демонструвати свої якості впливового керівника міста. Така активність першого заступника міського голови може свідчити про його подальші політичні плани, - кажуть експерти.

Так, у 2012 році Микола Романюк може піти на вибори до Верховної Ради України, а на пост міського голови сміливо зможе претендувати той же Святослав Кравчук, який зараз нарощує свій вплив у місті та користується політичною підтримкою зі сторони партії Арсенія Яценюка, - вважають експерти.

Разом з тим не виключено, що Кравчук і сам захоче поборотися за мандат народного депутата у 2012 році. Тобто варіантів для продовження своєю політичної кар'єри у пана Кравчука є чимало, а свою нинішню посаду він може використати для цього у якості стартового майданчика, - кажуть у ЦПАВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
так Показати IP 8 Лютого 2011 11:58
припускати можна все, що завгодно і те, що Романюк вибори не виграє, як і Кравчук. Таких припущень можна десятки намалювати... і про романюка, і про клімчука, про кравчука і про інших. де підтвердження?
Уважний Показати IP 8 Лютого 2011 12:20
А ВН тепер працюють на Фронт Змін? Раніше піарили БЮТ, "власть поменялась"?
Пофіг Показати IP 8 Лютого 2011 12:59
Романюк може йти вже сьогодні. Місту він нафіг не потрібен. Для чого йшов на вибори? Констатувати що сніги зійшли і місто повністю вкрите сміттям, яке ніхто й не думає прибирати? Якщо Клімчук розпихує на всі посади в області своїх - то для Луцька міг би щось і покраще підшукати.
толерантний Показати IP 8 Лютого 2011 13:36
справді, нашому поважному мерові уже треба врешті-решт щось РОБИТИ, а не ГОВОРИТИ, КОНСТАТУВАТИ ФАКТИ!його громада ще не чула, не бачила і не може оцінити аніяких змін у житті міста!!!
Мефодій Показати IP 8 Лютого 2011 13:45
Уважному. Раніше ВН були власністю Пащенка, а тепер фронтзмінівця Столяра. Так що все логічно.
Шиба Показати IP 8 Лютого 2011 14:55
Я прибирав краще
Роминюк - індюк Показати IP 8 Лютого 2011 16:26
Шановні Лучани. Давайте урочисто будемо готуватись до проводів Романюка з посади. Женіть горілку, печіть пироги і побажайте цій бездарності - широкої дороги.
007 Показати IP 8 Лютого 2011 16:44
Хто сказав що Кравчук користуеться підтримкою Яценюка?Це не відповідае дійсності,бо в Киеві саме роботою Кравчука по керівництву обласним "Фронтом змін"не задоволені і скоро будуть оргвисновки.Про це добре знае Кравчук і намагаеться як можна більше світитись,імітуючи роботу.
Ностердамус Показати IP 8 Лютого 2011 19:01
Романюк залишить посаду мера на протязі декількох (2-4) місяців. Новим мером буде обрана (вона)...
Артьом_ГПЗ Показати IP 9 Лютого 2011 19:38
НОСТЕРДАМУС ! ! ! Говорю тобі що ти не правий на всі 300 % ! Якщо Романюк піде то мером буде Володимир Налькович Бондар ! ! ! І це факт ! Всі це знають ! А не якась там "вона"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus