USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Романюк похвалив Шибу за Генплан, але нагадав, що в сільрад – карт-бланш

24 Червня 2009 09:19
Голова ОДА Миколи Романюк вважає, що конфлікт між луцькою мерією та радами сіл поблизу облцентру через Генеральний план міста потрібно вирішувати за столом переговорів. Про це пан Романюк розповів учора, 23 червня, під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс», – інформують «Волинські Новини». 
 
Микола Романюк зазначив: «Я хотів би відмітити, і, якщо можна сказати так, похвалити міську владу і причетних до розробки Генерального плану забудови міста – це дуже добре. Адже він зніме багато-багато питань, які будуть».
 
«Ми поставили завдання перед усіма РДА, перед усіма міськими головами максимально зробити в цьому році все, щоб були Генеральні плани забудови міст, щоб були плани землевідведення», – додав він.
 
Губернатор вважає, що луцькій владі потрібно шукати компроміс із сільськими радами, Луцькою і Ківерцівською районними радами.
 
«Я певен, що буде досягнуто цього консенсусу», – сказав пан Романюк.
 
Він нагадав: «Ви знаєте, що в будь-якому випадку буде потрібне погодження меж, а сільради візьмуть, і не підпишуть цієї межі. Тобто у сільського голови і сільської ради на сьогодні є карт-бланш. Адже, якщо не буде погодження сільради, цей Генеральний план не вступить у дію».
 
Голова ОДА зізнався, що готовий виступати посередником, як це було «в нас у ситуації з луцьким аеропортом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus