USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюк порушив правило Шиби й Кривицького

7 Грудня 2010 10:00
Міський голова Луцька Микола Романюк вирішив не проводити щовівторка оперативні наради, а скликати їх лише у разі необхідності.

Таку інформацію 7 грудня повідомила заступник директора департаменту інформаційної політики Олена Закрижевська.

Оперативна нарада не відбулася і сьогодні – 7 грудня. Як пояснила Закрижевська, таке рішення міський голова прийняв особисто.

Вона зазначила, що міський голова скликатиме оперативні в разі необхідності. Такий метод роботи Микола Романюк практикував і на посаді голови облдержадміністрації.

Закрижевська також заперечила припущення, що відміна сьогоднішньої оперативки пов’язана із ймовірним завтрашнім приїздом у Луцьк Президента України Віктора Януковича. Причиною такого причущення стала неофіційна інформація, що Романюк вранці у вівторок здійснював об’їзд міста.

Проводити оперативні наради щовівторка було незмінним правилом міського голови Антона Кривицького. Богдан Шиба до цього правила додав ще одне - відразу після оперативки проводити прес-конференцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
такі Показати IP 7 Грудня 2010 10:14
кроки Романюка свідчать про те, що через півроку він буде мати рейтинг такий же, як і в шиби. А може і менший, і ніякий фесенко з тібібком не допоможе
Я Показати IP 7 Грудня 2010 10:16
Ну так він же зайнятий...
бред піт Показати IP 7 Грудня 2010 11:31
а нехєр щодня по дві наради проводити і розказувати які всі в міській раді господарники. правильно зробив що відмовився від тих теревенів. працювати треба більше а не балакати. Цікаво коли РМЯ планує ліквідувати зборище сраколизників Шиби під назвою ІАЦ "Луцьк"???
сашко до бред піт Показати IP 8 Грудня 2010 14:38
хоть раз підпишись справжнім ім’ям сміливий ти наш
небайдужа Показати IP 7 Грудня 2010 15:02
згодна на такі новшевства. І правильно робить, що їздить сам містом, а не посилає когось. Варто все оглянути хазяйським оком. До речі, сьогодні йшла біля Приватбанку(на Червоного Хреста). Територія огороджена і якраз видно КОГО ЦЕ ТЕРИТОРІЯ. ЦЕ ТЕРИТОРІЯ НЕ ГОСПОДАРЯ, ТЕРИТОРІЯ ЛЮДИНИ, КОТРА НЕ ЛЮБИТЬ СВОЇХ КЛІЄНТІВ!Вчіться шановні в своїх сусідів (Територія Прокуратури). Бо ходитимете туди на засідання!!! Варто дати розпорядження, щоб організації прибирали свою територію не тільки по суботниках, а щодень. І може навіть зробити конкурс на кращу(найохайнішу) територію з якимсь призом. Памятаю, колись навіть парк ім.Лесі Українки був розподілений за організаціями. Невже так погано було?!
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2010 15:21
Небайдужій. Не прокуратури територія, а апеляційного суду.
Rus Показати IP 7 Грудня 2010 16:10
Відмінив - Бог з ним. Але чому ж не повідомили журналістів, котрі прийшли виконувати свої обов’язки?
красне Показати IP 7 Грудня 2010 16:11
я живу через дорогу від привабанку і там ніколи огорожі не було і нема і бути не може -бо тротуари не городять парканами .де ви там її увиділи.нащо брешете.
небайдужа Показати IP 7 Грудня 2010 17:10
до Лучанина: перепрошую за помилку, дивилася під ноги, щоб не гепнутися. До того, що живе на Красному:відгороджено від апеляційного двома стовпцями з ланцюгом. Шкода, що призналися, що там живете!
небайдужій Показати IP 8 Грудня 2010 11:43
ну не всім же пощастило мати житло в престижних районах-дивна ви небайдужа. Якраз корінні лучани і живуть в таких старих районах. А 33-40 то заселили набагато пізніше виходці з поліських районів. Так вони привабливіші.але що з того.Дивіться далі під ноги.Бо свого не видно під носом -а чуже під лісом бачите.Се ля ві.
небайдужа Показати IP 8 Грудня 2010 15:15
не варто так гнати бочку. я живу в передмісті, але в хрущовці з трубами а-ля 60-ті. А тротуар все ж треба прибирати! Самі ж там ходите. То ж пожалійте і свої ноги,руки та гроші на лікування!
Шиба Показати IP 8 Грудня 2010 16:45
А я і наради проводив, і сніг прибирав!!!
Є Показати IP 8 Грудня 2010 16:46
Фотка класна!!!
до шиби Показати IP 8 Грудня 2010 17:02
а хто розігнав двірників -тротуари як правило прибирають не пилосмоком раз у квартал .а ручками чистили ті бідолаги.А тепер і снігу кругом і двірники без роботи голодні сидять.
Барон з Красного Показати IP 8 Грудня 2010 20:06
Підніміть очі.Парканчики з ланцюгами біля ОЩАДБАНКУ
makar Показати IP 8 Грудня 2010 22:18
а фотка то з підтекстом....я відразу й не збагнув...молодці ВОЛИНЬНЬЮЗ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus