USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюк розповів, чому Байцим їздить «по закордонам»

27 Листопада 2012 09:48
Луцький мер відзначив роботу свого заступника Василя Байцима щодо лобіювання Програм добросусідства, фінансованих з коштів ЄС.

Таку думку Луцький міський голова Микола Романюк висловив під час оперативної наради 27 листопада.

Начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Микола Іванюк проінформував про реалізацію Програм добросусідства на Волині. Зокрема, він зазначив, що у межах Програми міжнародного співробітництва Польща ‒ Білорусь ‒ Україна в області реалізується проект щодо безпечного співжиття людей і безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні. Зі слів посадовця, для його реалізації Луцьк отримає 17 тисяч євро.
Окрім того, Микола Іванюк додав, що на Волині планують реалізувати ще 4 проекти, на які ЄС хоче виділити Луцьку майже 4 мільйони євро.
«Сьогодні з нашим скудним бюджетом для вирішення хоча б цих проблем, про які сьогодні говорилося, десь 20-22 мільйони гривень матимемо додаткових інвестицій в область», ‒ зауважив мер Луцька.

«Я вчора в Інтернеті читав, вчора комісія засідала: чому Байцим їздить по закордонам. Того і їздить. Є певні результати. Не скажу, що це один Байцим зробив. Але без нього багато питань не було б вирішено», ‒ додав Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Реальний результат Показати IP 27 Листопада 2012 10:58
Теоретично 4 млн. євро, а практично 17 тис., які за 2 роки в міській раді вже отримав у вигляді зарплат та премій.
ОДА Показати IP 27 Листопада 2012 11:03
Якого життя ми очікуємо, якщо нами керують такі специ? Всім відомо його справжні якості, але ...о не тоне.
Чеширский Кот Показати IP 27 Листопада 2012 11:32
Теоретически мы уже миллионеры, а практически сидим в долгах по-уши.
Лучанка Показати IP 27 Листопада 2012 11:56
Та де тут заслуга Байцима? Тут і заслуги Іванюка немає - вони з Байцимом "2 чоботи - пара". Як Байцим може лобіювати проекти, якщо він жодного прямого відношення НЕ МАЄ до Програми добросусідства?! Лобіюють проекти представники області, що є членами моніторингового комітету, і від Волині це Стоєв і Ломага з ОДА. А Байцим всіх дурить, розказуючи, що він в Польщі "важливі питання" рєшає. Рєшає питання, але власні, бізнесові. В даному випадку, дякувати треба працівникам проектного відділу, звичайним спеціалістам, які професійно виконали свою роботу - підготувапи вдалі і якісні проекти. Бездарний проект явно не був би підтриманий. Байцим з Іванюком цих проектів не писали!!! Але чомусь Романюк про це не говорить..
Лучанці до Лучанка Показати IP 28 Листопада 2012 01:12
Вп б усвоїі ВОДі взагалі б мовчали. Що може Стоєв? він і сказати не вміє. а якщо й прорве. то сам не розуміє, про що. То як він може щось лобіювати. він Стоєв - стоїть на місці.
романюку Показати IP 27 Листопада 2012 12:24
якшо байцим згубить і там ПІСТОЛЕТ В ТУАЛЕТІ . то тоді він дійсно потрібна людина.ще так багато в ЄС. туалетів. . .
Андрій Показати IP 27 Листопада 2012 12:51
Стовідсотково погоджуюся з Лучанкою.Байцим так само рішає "важливі" питання в Польщі як балотувався від "Батьківщини" до Верховної Ради.
лучанці Показати IP 27 Листопада 2012 12:56
Таня, не палися! Але шо Іванюк шо Байцим самі не писали то точно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus